| a1l2e3x4a6n6d7r8u9 a întrebat:

Am si eu p problema cu Seat Ibiza 1.4 benzina din 95. Masina a inceput sa produca vibratii din motor pana in caroserie si s-a simtit foarte puternic, dar si-a mai revenit.Acum a inceput sa trepideze motorul intruna ca si cum ar murii si la relanti si in timpul mersului.Scoate sunete de diesel, cu un anumit ritm, ceea ce inainte nu se auzea.Am fost cu masina la servis, a zis ca e bai de la bujii, le-am schimbat pe toate, tot asa face, acum baietii spun ca problema vine de la toate 4 fisele.Voi reveni dupa schimbarea fiselor de la bujii.

4 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Fie problema e de la fise, fie de la bobina de inductie, in cel mai rau caz este un injector.

| a1l2e3x4a6n6d7r8u9 explică (pentru OldSoul):

Mersi de răspuns, voi reveni cu detalii după testarea si schimbarea fiselor bujiilor.

| Gabriel_Ionasc_1988 a răspuns:

Am avut aceeasi problema si am schimbat bobina de inducție, fisele si bujiile, apoi am schimbat si cureaua de distributie, pompa de apa si rola.Acum merge ca noua.Vezi sa nu ai si mizerie in rezervor.

| a1l2e3x4a6n6d7r8u9 explică (pentru OldSoul):

Problema s-a rezolvat la Service, au trebuit inlocuite fisele vechi, am pus alte fise noi noute si acum merge ca noua.Nu mai are pic de tremurici in ea.