| nesta1990 a întrebat:

Am si eu un audi A6 ...imi apare in bord in timpul mersului semnul exclamarii, de genu
((! )) impreuna cu ABS...stie cineva din ce cauza?

10 răspunsuri:
| danielsans a răspuns:

Ai ramas fara ABS. Poti verifica daca ti se blocheaza rotile cand franezi cu pedala la fund.Din ce cauza ramai fara ABS nu stiu, trebuie sa mergi in service.Ai zis A6? Te vor seca aia la portofel...

| a1doru a răspuns:

Trebuie verificate franele, la un service.

| nesta1990 explică (pentru danielsans):

Acum de cand cu frigul si gerul actual au inceput sa imi arate in bord. mi se aprind in mers.nu mereu.franele sunt ok...trebuie sa merg la un service

| puya07 a răspuns:

Sunt senzorui de la placuta de frana

| puya07 a răspuns (pentru puya07):

Senzori*

| nesta1990 explică (pentru puya07):

Majoritatea mi-au spus asta...si stii ceva.mi se intampla asta din cauza gerului?

| puya07 a răspuns (pentru nesta1990):

Nu ar avea treaba doar posibilitatea sa ti se fi miscat senzori care sunt foarte slab prinsi...deci nu iti fa probleme ca nu este o problema grava dar e bine sa mergi totusi sa iti puna senzoru, pentru ca din cate ai zis tu ti se aprinde doar uneori si poate se misca acolo si nu sta bine

In fine trebuie sa o duc in service,pentru ca, cateodata cand schimb vitezele isi ia cam greu demarajul, din cauza discurilor.franelor...

| puya07 a răspuns (pentru nesta1990):

Aici cred ca te referi la turbo.la cate ture schimbi viteaza?

In 2500-2700...dar nu e turbo, ma refer la faptul ca isi ia demaraju km franata, apoi isi revina isi da drumu la normal