| TeiubesteDumnezeu a întrebat:

Am un golf 5 1, 9 tdi ce electromotor ar fi mai bun de 1, 7kw sau 2kw

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, da-l de pomana, ca te bate dumnezeu daca umbli cu ispita necuratului.
Umbla si tu pe jos, nu mai folosii tehnologie si nu mai ravni la bunul altuia, pocaindu-te (ca asa spune religia ta, nu?)

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca mecanica si conexiunile electrice se potrivesc, atunci poti folosi pe oricare (puterea si implicit si curentul absorbit fiind de valori apropiate). In caz ca ai baterie puternica, ti-as recomanda pe cel de 2kW.

| TeiubesteDumnezeu explică (pentru Violleta2022):

Dumnezeu a spus sa ne pocaim nu religia mea care nu ma va mantui si nici pe tine religia ta:
Marcu 1:15 VDC
[15] El zicea: „S-a împlinit vremea și Împărăția lui Dumnezeu este aproape. Pocăiți-vă și credeți în Evanghelie."

Matei 3:2 VDC
[2] El zicea: „Pocăiți-vă, căci Împărăția cerurilor este aproape."

Romani 2:4 VDC
[4] Sau disprețuiești tu bogățiile bunătății, îngăduinței și îndelungii Lui răbdări? Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăință?

Ioan 1:9

3 Pocaiti-va, dar, si intoarceti-va la Dumnezeu, pentru ca sa vi se stearga pacatele, ca sa vina de la Domnul vremurile de inviorare. Faptele Apostolilor 3:19

17 N-am venit sa chem la pocainta pe cei neprihaniti, ci pe cei pacatosi." Luca 5:32

21 „Pocaiti-va", le-a zis Petru, „si fiecare din voi sa fie botezat in Numele lui Isus Hristos, spre iertarea pacatelor voastre; apoi veti primi darul Sfantului Duh. Faptele Apostolilor 2:38

Iacov 1:27 VDC

[27] Religia curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor și să ne păzim neîntinați de lume.

Dumnezeu sa te binecuvinteze!