| CRONNOSo3 a întrebat:

Am un logan din 2006 si am avut o defectiune la grupul de ceasuri din bord.Am fost la dezmembrari sa iau alt grup ca sa pot vedea noaptea cu ce viteza circul(defectiunea anterioara fiind placa de lumini),iar acum imi arata alti km fata de cat aveam eu.
Mă poate cineva ajuta sa corectez km cu cei reali?
Am poze, clipuri si ambele ceasuri.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Reprezentanta ar trebui sa detina aparatura capabila de asa ceva.
S-ar putea sa stie si alte diagnoze, dar nu mi-e clar.
E un subiect foarte sensibil, din cauza ca majoritatea care vor sa umble la kilometraj, vor sa o faca in scopuri ilegale.
Mie mi s-au sters si mesaje de aici de pe TPU, in care vorbeam doar de editarile din soft laughing
Probabil se va sterge si asta, ca am scris ca e posibil, si na... Pentru unii e socant.

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ceasul de bord nou are memorat kilometrajul mașinii de proveniență, e normal

| CRONNOSo3 explică (pentru sierra1):

Stiu,dar vreau sa ii am pe ai mei, cei ai motorului

| sierra1 a răspuns (pentru CRONNOSo3):

Adică ne intrebi cum să hăcuiești un computer de bord?

| CRONNOSo3 explică (pentru sierra1):

N-am nevoie de chestii necurate, vreau doar sa il centrez cum il aveam, ce pot face sau unde trebuie sa merg?
Cum procedez?

| sierra1 a răspuns (pentru CRONNOSo3):

Tu de fapt ceri ceva ilegal. Fă o poză a vechiului kilometraj și un act/dovadă de la service-ul ce-ți face schimbara de unde să rezulte ce ai avut și ce ai acum cu piesa nouă

...sau o lași baltă

| CRONNOSo3 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Dacă ei ma pot ajuta incerc sa iau legatura, ma gandeam ca ei doar vand masinile.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru CRONNOSo3):

Trebuie sa aiba un service-reprezentanta in zona, daca au showroom.
Dar gasesti si garaje dubioase care sa-ti faca actualizarea kilometrajului. Incearca la aia care fac softuri de putere.