Spui nu esti la agatat dar preferi fetele , fugi deaici man crezi ca pe aici stau necunoscatori si gata ce ai spus las cai faci tu.Pai ce crezi tu ca stiu fetele alea ce le vrei tu despre masini? Tu de fapt ai facut aici o invitatie fetelor amatoare de masini,adica de plimbari sa iti faci treaba cu ele , ele se bucura ca se plimba cu o raie, tu vorba aia mandru tare ca ai fete, dar aia fete de fapt ca ai masina daca nai avea ar bate vantu fetele din ro is in gat dupa masini, dar ar fi trebuie sa vii si tu cun bmw ceva, din cate vad ele cand aud numai ca ai bmw, nici nu stiu ele de ani de motoare bmw sa fie Tu vii si spui preferi fete cu alea ai ce discuta, cu siguranta daca ai masina atragatoare o sa aveti ce discuta
De ce gt-r ti se pare prea mult, afla ca romnii au si bolizi nu doar bmw din 99' cum este cazul tau.
Sunt convins ca au romanii si alte masini... doar ca cine are si isi permite un gtr nu invita straini de pe un forum unde media de varsta e de 12 ani la plimbari.
Si sa stii, ca eu chiar am un nissan, nu gtr, spre deosebire de tine
Esti modest, nu am cuvinte.
Cat despre masina sa o stapanesti sanatos si pentru a fi capabil sa o conduci asa cum trebuie iti recomand niste cursuri de pilot auto.
Esti sigur ca nu esti la agatat?
Atunci cum de ai mentionat ca te-ar interesa "in special fete"?
Pune aici:
- varsta
- inaltimea
- contul bancar
- si mai vedem cine-i interesata!
Pustime daca eram interesat de ceea ce credeti voi nu mai apreciam raspunsul lui relian
Si da exista si persoane open mind care o ard pe aici pe TPU pentru a invata si a invata pe altii si nu doar pusti de 12 ani.
MrSoapte întreabă: