| Meganos a întrebat:

Am un renault megane din 2005, si am o problema cu boxele din spate,cand ridic volumul pe la nivelul 15, incepe sa paraie si se aude inntrerupt dar numai cele din spate,am desfacut m-am uitat la ele si pare totul ok. Poate fi de la stereo, sau boxe arse? Ceva remedii daca stiti.

4 răspunsuri:
| guardian18angel a răspuns:

Poate fi de la amplificatorul pe care-l folosesti.

Daca cumva mergea inainte si acum se aude basul mai incet, amplificatorul poate sa se fi stricat, gen... sa nu mai aiba putere sa dea bass, ci un sunet tampit care te enerveaza.

Asta am patit eu mai demult.

Dar poate fi si de la faptul ca amplificatorul e un pic prea mare pentru boxele pe care le ai in spate, si nu tin pasul.

Alta teorie in afara de astea doua, nu stiu sa zic...

| νααℓι a răspuns:

Poate s-o fi ars un fir pe acolo sau au facut condens boxele, preferabil îti zic să le laşi catva timp fara sa le mai foloseşti 2 zile macar si dupa sa le incerci.Să le pui într-un loc unde sa nu fie umezeală sa nu facă condens.
Părerea mea!
Sper că te va ajuta acest raspuns şi să îti rezolvi problema.

| Meganos explică (pentru guardian18angel):

Deci eu am boxe normale in portiere si un stereo, nimic mai mult, fata se aude bine dar spatele e jale incepe sa paraie si trebuie sa anulez boxele spate ca sa fie totul ok.

| guardian18angel a răspuns (pentru Meganos):

Da, ar putea fi Vaali happy. Insa daca sunt duse, sunt duse. Eventual poate faci rost de ceva bani pe viitor sa-ti legi altele, ceva mai bune.

Asta e, lucrurile se mai strica.