anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un seat leon 1.9 agr resoftat și vreau sa schimb injectoare, turbo, evacuare + admisie și cutia de viteze din 5 trepte în 6, sugestii? Vreau sa ating peste 200 cai pe dino...

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vezi ca sunt cateva motoare 1.9 facute de performanta, prezentate pe Youtube. Unele au si prezentari detaliate pe forumuri precum vwforum.ro si 4tuning.ro
200cp dintr-o caruta tractoriceasca nu faci foarte usor, in primul rand iti trebuie o turbina mare, ca alea originale de VW pocnesc si la 90cp.
Nu e un proiect pentru care lasi masina, dai 1000e si o iei la sfarsitul saptamanii cu 200cp. E un proiect "sac fara fund", in care vor crapa multe piese ocazional (chiulase, turbine, kit ambreiaj).
Ai putea sa ajungi la concluzia ca nu e o baza buna, sau sa schimbi vreo 3 mecanici, pana dai de unul care face configuratii fiabile.
https://www.youtube.com/watch?v=wHxV0h7EnF8&ab_channel=LaGarajShow

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Numai unul care face tuning, onoserv in sacele jud BV iti face visul realitate. Doar concediu iti trebuie si cazare pana tio face

| G4L4G4 a răspuns (pentru mgtow):

O aproximare la preț?

| G4L4G4 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Mulțumesc mult, am zis ca să nu mă afund în schimbare de motor și nebunii, ma gândeam ca dacă e bătaie de cap mai bine investesc într-un gti sau un gt 86 aupret chiar sub 10k în stare buna... Mulțumesc mult încă o dată