| SingleForOne a întrebat:

Aș începe școala de șoferi, dar nu-mi permit să cumpăr o mașină la terminarea școlii, în momentul de față, probabil pe următorii 1-2 ani. Mă simt foarte descurajat din punctul ăsta de vedere.

Ce sfaturi mi-ați oferi?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Alex363839 a răspuns:

Eu zic să începi școala de șoferi că de pierdut n ai ce pierde permisul constituie un avantaj întotdeauna.De exemplu și eu în primul an de permis am condus mașina părinților.

| DovleacTurbat a răspuns:

Poți să o faci, dacă îți găsești un loc de muncă care sa îți ofere mașina de serviciu (nu neapărat șofer, oricum, îți vor cere minim 6 luni experiență). Daca nu, părerea mea ar fi sa nu o faci. Că peste 1-2 ani când îți vei lua tu mașina, nu vei mai știi să ți nici direcția autovehiculului. Asta înseamnă o cheltuială in plus pentru ore de perfecționare.

| Celestina003 a răspuns:

Sunt mulți care au permis fără mașină ....nu îți face griji, și părinții le cumpără mașină la mulți, de aia unuii au una atât de repede, o poți folosi de la părinții dacă nu, alte rude, până te poți angaja si după să îți ei o mașină.

| SingleForOne explică (pentru DovleacTurbat):

La asta mă refeream și eu, lucrul care mă descurajează. Nu sunt locuri de muncă care să accepte minim 6 luni, ci minim 1 ani, dar nu doar 1 an de permis, ci experiență reală de condus în acel an.