| S3se a întrebat:

Audi A4(2002) vs VW Passat(2002)?
Diesel

20 răspunsuri:
| TeoTeutz a răspuns:

Passat big grin

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

VW este mai practic si nu ai probleme cu piesele de schimb, in timp ce pentru Audi nici nu prea gasesti, iar la comanda te sperie pretul.

| RB26DETT a răspuns:

Volvo v40 2002, mult mai ieftin, mult mai bun, mult mai luxos, mult mai sigur, mult mai stabil, mult mai fiabil. volvo v40 este mult mai bun decat celelalte masini din acea perioada 1996-2004 fiind premiat in 1997 drept cea mai frumoasa masina si cea mai buna. aceasta si-a schimbat putin designul in 2000 trecand la o treapta superioara, daca nu iti place volvo v40 ai si varianta sedan s40 sau ceva mai luxos s80 [motoare peste 180 cai putere, pot ajunge si la 300, nu mai mari de 2.8 litri si nici mai mici de 2.4 din cate stiu] si a aparut in 1999, acesta a schimbat radical designul volvo mai ales la interior. acum depinde de tine, volvo este cunoscuta in lume ca o marca de incredere, ce produce masini sigure, rezistente, foarte bune mai ales pe drumurile noastre, masini puternice, de lux. recordul mondial la km parcursi il detine un volvo, cea mai sigura masina din lume fiind noul volvo v40 [2012]. am auzit de multe accidente la viata mea, niciodata nu am auzit ca cineva sa moara intr-un volvo implicat in respectivul accident. in timp ce vw si audi au 6-8 airbaguri prin anii precizati de tine, volvo asigura siguranta mult mai sporita pasagerilor si soferului cu DOAR 4 AIRBAGURI! [in cazul v40/s40] uite aici volvo v40, rostogolire la 100 km/h, o masina normala la viteza aia se rostogolea de cel putin 3-4 ori, uite volvo cat de stabil este si fara a i se declansa vreun airbag, toti parasesc masina teferi si nevatamati https://www.youtube.com/watch?v=DU61MsU9CTs. ce parere ai? eu sincer sa fiu am un v40 din 97' si sunt foarte multumit de el, are 140 cai putere la un motor 2.0i,consumul este de 8.5%, iti spun, nu a fost vw sau audi mai vechi de 2006 care sa nu il pot depasi indiferent de cauza.

| Iulian96 a răspuns:

A4 happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RB26DETT):

Eu cred ca tu nu ai condus passat/audi. Cu volvo asta al tau daca iei curba cu 100-120, esti mai mult ca sigur rasturnat. Incearca cu Vw/Audi, o iei si cu 170 si n-ai nici pe drek. Daca conduci caruta din 97, te rog sa taci.

| S3se explică (pentru RB26DETT):

Problema e ca am doar un buget de 2000-2500 EURO + ce va mai trebui pentru inmatriculare

| S3se explică (pentru S3se):

Si am vazut VW-uri din 2000 cu 2000Euro 180, 000KM sau 200.000

| RB26DETT a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca masinile nemtesti sunt precum unor carute in 97' nu inseamna ca si volvo este, destept mai esti, nu ai mers cu un volvo nici o data sa vezi cum este si inca ceva, daca este ca un volvo din 1995 [850] sa se izbeasca de o alta masina, o face acordeon, indiferent de marca, nu mai zic de stabilitate, si inca ceva, ce fel de curba iei cu vw si audi la 170 km? aia de pe autostrada? pana si acolo se rastoarna laughing)))))) intram in depasiri in panta [pe linie intrerupta! ] cu viteza a 4-a si nu aveam treaba, am luat curbe cu 140 km/h si abia se lasa pe o parte, vezi ce spui, tu compari made in germany cu made in sweden? de cand nemtii fac masini mai bune? ca tu habar nu ai ca exista si alte tari nu numai Germania si Romania [Romania o stii nu pentru masini ci pentru ca te-ai nascut in ea] eu urasc oamenii de genul asta, daca este made in germany pentru voi inseamna ca sunt gata cele mai bune lucrui, gata, Germania este tara sfanta, unde masinile sunt facute cu cea mai buna pricepere si cu cel mai bun pfff voi habar nu aveti sa schimbati o roata si comentati de-aiurea cum ca suedezii sau mai stiu eu cine fac masini de-aiure, fa tu masini, esti tare? fira-i tu sa fii, habar nu ai sa apreciezi munca adevarata, nu ca in Germania, cum se aseaza masina pe platforma da-o dq o fac robotii si masinariile, nu conteaza ca da eroare nu stiu ce, o fac robotii pe cand in suedia masinile sunt mult mai testate, mult mai rigide, adica nu se dezintegreaza precum vw pe la 100 000 km si au tehnologie mai buna, unde mai vezi tu atatia senzori? care sa diferentieze biciclisti de pietoni de masini si de ziduri etc... pai dupa tine, un vw sau un audi sa il vezi [standard, motor 1, 9 tdi sau mai stiu eu ce motor, senzori ploaie, si camera fata spate pusa de proprietarul anterior] gata, cea mai buna masina, dar cand vezi un volvo cu toate facilitatile, ce zici tu? " da-l dq ca nu e bun de nimic, e suedez, nu e german, ce sa umblu eu cu lucruri de astea" asa gandesc oamenii

| RB26DETT a răspuns (pentru S3se):

Eu mi-am luat masina full option cu 2000 euro, daca ai vazut un vw din 2000, sigur nu are nu stiu ce sau are vreo problema, nu merita sa iti iei vw mai vechi de 2006!

anonim_4396

Mda,s-o terminam ca n-are rost. Compari tu caruta de maxim 2000 de euro din 97 cu una de milioane. Cate persoane ai vazut tu conducand volvo? laughing)) Bai... daca vei avea ocazia sa pui piciorul intr-un audi/passat sa-mi spui. Imi imaginez si cum arata laughing) daca are 16 ani.

| andrei1234512 a răspuns:

Audi A4 este mai bun

Am mers cu audi a4 din 2004 si nu am ramas impresionat, mai comfortabil ma simt in volvo din 97 decat in audi din 2004! si cu passat am mers, interior full piele si se desprindea piele de pe portiere, halal calitate, masina nemteasca, calitate? 0. si passat-ul era din 2003, masina mea are piele peste tot, nu se desprinde nimic. totusi un audi sau un vw din 1997 ar fi urata cu crengi si spume fata de volvo meu, deoarece volvo sunt masini mult mai durabile, tin mai mult, mai rezistente si in plus, sa dau cu volvo meu peste un passat din 2003 si il vezi peste o luna doua drept conserve in magazin [passatul]

| boss97 a răspuns:

Ia-ti un passat, e si puternic si frumos, si piesele de vw (sau opel) sunt ieftine.

| andrei1234512 a răspuns:

Audi A4

anonim_4396

Da,ma rog. Toata lumea spune aici vw/audi cele mai bune, numai tu cu porumbaru tau. Mai omule, daca era volvo asa de calitate cum zici tu, toata lumea isi cumpara, greu daca gasesc 1 volvo in tot orasu meu laughing)). Zici ca volvo tau e cel mai rezistent a? Da-o bot in bot cu un touareg sau cu un q7 si spune-mi care are botu la ceafa primul. Si masinile mici sparg volvo, dar n-are rost, tu ramai la volvo tau.

anonim_4396

Bmw,skoda parca si astea sunt nemtesti nu? Nici astea nu se compara laughing). Ce model de volvo ai?

Ce compari un breck cu un SUV? Doamne fereste sa izbeasca un volvo xc90 un audi q7 sau un touareg, chiar si peste un ML, le face praf, volvo este marca ce are cele mai bune masini la siguranta la fiecare categorie, Tir, SUV, breck, sedan, coupe... a da, si inca ceva, motorul T6 de volvo a castigat concursul top 10 motoare la care fireste au concurat si nemtii. volvo v60 a fost premiat de michelin drept cea mai frumoasa masina, a da, si daca tu nu gasesti volvo in orasul tau, scuza-ma cum se cheama orasul ala? si cum sa fie volvo spart? doamne fereste sa te buseasca un volvo ca masina ta ajunge sa se transforme in conserve in cateva luni. si totusi am un v40 din 1997, si ca sa vezi, intru in curbe cu el si nu se lasa pe o parte, am depasit 320-uri pe autostrada la 180 km/h, am atins 200 km/h si masina se tot ducea. vezi ce spui de volvo, te pui tu cu made in sweden? nemtii mereu au facut motoare multe si de-aiurea, un exemplu poate fi 1.2 TFSI care este un esec total, motorul 4.2 v8 la care iti da 400 cai putere, volvo scoate 300 cai putere dintr-un motor 2.8 6 pistoane in linie, si sa nu zic de prototipul lor 2.6 4 in linie de 507 cai putere. mai zi tu ceva acum, doar vw ai visat, ia-ti vw si maine poimaine faci autostopul sa te tracteze cineva pana la sevice. ca romanii nu isi cumpara volvo? asta este din cauza ca oamenii nu baga in seama volvo deoarece sunt rare, si tot asa pana dispar de tot, romanul tot roman ramane, mare om este cel cu un volvo din seria XC si apropo, am auzit sa moara oameni in accidente cu mercedes, bmw, volkswagen, opel, audi etc... dar niciodata nu am auzit ca cineva cu volvo sa moara intr-un accident, am auzit pe cineva spunand ca o cunostinta de a lui a intrat cu un volvo s60 intr-o prapastie si a iesit teafar din masina, uita-te aici https://www.youtube.com/watch?v=DU61MsU9CTs are volvo v40, ma intreb de ce nu a murit? sau de ce nu s-a lovit? de ce nu balteste in sange? de ce a putut sa iasa din masina? de ce nu s-a rostogolit masina de 3-4 ori ca o masina nemteasca s-ar rostogoli la 100 km/h de ai zice ca este elicie. si ia-ti masina nemteasca si sa vezi tu intr-o zi cum va trece pe langa tine un volvo de zici ca stai pe loc.

anonim_4396

Ok,volvo cea mai buna masina,dupa parerea ta laughing)). Fiecare stie ce conduce,isi alege masina dupa bunul plac,daca tie ti-a placut volvo e treaba ta,daca mie imi place audi e treaba mea. Totusi, nu prea am auzit asa multe de vestitii suedezi..., in fine, te poti interesa, masinile made in germany sunt lux prietene. Intereseaza-te!

anonim_4396

Apropo,uita-te cat costa un audi q7 nou si compara-l cu volvo laughing), la toate il bate.

Un audi q7 costa in jur de 57 000 euro si un volvo XC90 costa 30 000 euro, cam asa, uite diferenta, si totusi XC90 bate Q7 in toate punctele.