Prieteni : daca toata lumea ar sti sa conduca responsabil, automobilele ar fi 'prieteni' dar la ce jungla e prin tara la noi... le poti vedea ca pe 'dusmani' De exemplu daca tu ai 18 ani ti-ai luat permis si tatal tau iti ia o masina puternica din prima, este clar ca acea masina este dusmanul tau, nu esti obisnuit cu condusul, poate te va tenta sa o calci mai tare si vei sfarsi intr-un stalp sau in alta masina, Doamne fereste!
Inteligenta: obligatorie sau optionala? ia-ti funda, gaseste un calorifer si fa ceva cu cele doua obiecte.
Poate sa fie si nevasta, se impart multe momente cu ea, dusman daca te omoara in accident si prieten cand cineva ti-o lasa sa o conduci in interes personal.
Idioata intrebarea.
Daca ne-ar fi dusmani, n-ar mai circula atatea zi de zi.
Daca esti pieton si te enerveaza ca trebuie sa te asiguri cand traversezi, ai o problema. Nu realizezi faptul ca fara masini am trai ca acum 200 de ani.
Nu am nici o problema. Am de facut un proiect cu aceasta tema...
Si chiar ai nevoie de ajutor pentru atat? E ca si cum ai intreba: mizerie, sau aspirator?
Personal o consider utila pentru ca te ajuta mai mult decat iti poti inchipui
Nu este pentru școală. este (adică era pentru ca l-am terminat) un proiect pentru un concurs și îmi trebuiau câteva idei de început.