| konon a întrebat:

Azi am dat traseu si am picat...Problema? Problema a fost din cauza ca am ocolit o canalizare care era pe partea dreapta, deci nu am intrat pe contra sens si mi-a scazut 18 puncte din start pentru ca nu stiu sa mentin controlul vitezei si pentru ca mi s-a oprit motorul. In acel moment numai gaseam pedala de ambreiaj (era apasata de el) si cand vad se opreste motorul. Parcarea laterala, mersul cu spatele mi-au iesit perfect. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ei uite eu nu am dat bani si am luat permisul. Si niciun cunoscut de al meu nu a dat spaga si toti au trecut examenul. Stiu ca e mare frustrarea da tine doar de tine sa treci examenul.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce parere putem sa avem daca nu am fost acolo si nu stim ce ai facut tu.

| konon explică (pentru suntserios):

Traim intr-o tara care pana si politia e pe interes. m-a picat din motive minore.mi-a spus ca sunt tanar ce imi trebuie carnet

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru konon):

Mda... dupa ce ai picat ce sa zici si tu vina pe politie ca nu vrea sa dea permise la tineri... zici ca in Romania conduc doar cei de peste 30 ani

| konon explică (pentru suntserios):

Conduc cei care dau bani pe scurt.

| johnnny123 a răspuns:

Poate cand ai ocolit canalizarea ai schimbat banda fara sa te asiguri si fara sa semnalizezi.
Nu stii sa mentii controlul vitezei, adica accelerezi prea tare si nu adaptezi viteza la conditiile de trafic.
Ti s-a oprit motorul pentru ca nu stii sa pleci de pe loc sau uiti sa scoti din viteza cand ajungi la semafor, sau uiti unde este pedala de ambreiaj.

Nu ti se par suficiente motive pentru a pica examenul? Chiar nu putem sa ne asumam greselile, trebuie sa dam mereu vina pe altceva?

Nici eu nu am dat spaga, si in 5 minute mi-a dat carnetul. A fost suficient sa vada ca nu ezit, ca stiu sa ma asigur si sa dau prioritate.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In primul rand, la examen incetinesti si treci usor prin gropi, nu iesi din banda, nici macar cu semnalizare, unde marajele permit. Mergi incet prin denivelari, si aia e. Doar daca e o gura de canal fara capac, o ocolesti, sau o denivelare in care ai putea atinge masina, adica un pericol real.
Pedala de ambreaj nu prea trebuia sa o apese el, din cate stiu, politistul are voie sa intervina doar in cazul in care esti pe cale sa faci o prostie, iar in momentul ala esti declarat picat instant.
Eu sunt de parere ca era un 'spagar', din pacate sunt destui, mai ales in judete precum Brasov sau Suceava, unde mai pe romaneste, putini trec, fara sa dea spaga.
Discuta cu instructorul chestia asta, ei stiu "mersul", si de obicei stiu cine sunt examinatorii corupti.

| UNHleaSHD a răspuns:

Şi cum s-a oprit motorul dacă ambreiajul era apăsat?

| UNHleaSHD a răspuns:

Fă contestație şi reclamație la DNA.