| LupFlorin a întrebat:

Azi venind acasa am intrat intr-o depasire, iar cel din spatele meu a intrat si el si m-a acrosat, dupa care ne-am oprit sa vedem ce s-a intamplat, dupa care am plecat amandoi de acolo. Ce se poate intampla daca nu a fost decat o mica zgaritura la ambele masini?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cum ai luat permisul cu scrierea asta de rahat? Asa cum scrii tot asa mergi si cu masina.

| LupFlorin explică (pentru darrio2007):

Daca cineva greseste atunci cand scrie de pe tel nu critica omul si tie ti se poate antampla

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Tu n-ai permis, cu asa un scris, si o intrebare atat de paralela cu legislatia rutiera.
Vei avea dosar penal, asta se va intampla.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai tu când ai învățat legislație ce scria acolo despre accidente neraportate?

| mi25 a răspuns:

Nu se poate intampla nimic. Eu am lovit masina cu partea din spate de un container, iar cei de la atelier mi-a spus ca daca masina este lovita in spate sau in fata trebuie dovada de la politie.
Alta data am avut lovita masina la aripa si m-am dus la politie pentru dovada dupa 2 saptamani. Le-am spus ca in acea zi am lovit masina cand am iesit dintr-o curte de staplul portii.

| darrio2007 a răspuns (pentru LupFlorin):

Faci 2-3 greseli dar la tine greseala este in aproape fiecare cuvant. Nici macar o virgula nu ai pus. Asta e din necunoasterea limbii române. Antampla se scrie cu Î din i nu cu  din a.