BMW e masina cu tractiune pe spate. Esti sigur ca vrei asa ceva? Nu e chiar cea mai fiabila masina. Bine... daca iti trebuie pentru agatat, o fi ok. Nu stiu. Eu, personal, cand vad un BMW, ma gandesc, automat, la un cocalar care nu are nevoie de masina ca sa ajunga din punctul A in punctul B.
Gandeste-te ca masina, pentru asta e!
Eu as alege BMW. Nu compari BMW cu Opel. Depinde și de tine daca ești mai începător BMW are tracțiune spate și iarna e mai greu de condus.
Opelul e mult mai potrivit pentru iarna, si bland cu buzunarul.
Daca e 1.9 CDTI 16V cu 150cp, ia-l hotarat.
Tinand cont de faptul ca avem 4 anotimpuri, cel mai bun este Opel. Sa nu mai spun ca diesel 1.9 diesel este cel mai bun motor diesel facut vreodata.
Eu nu voi crede că eşti un cocalar cu BMW, fiindcă te-am văzut zilele trecute cu un BMX.
Ştii tu când...
Sunt curios cati ani ai si ce cauti sa raspunzi la intrebarile de la categoria asta. Sa te duci sa spui unui om care are bmw chestia asta ca o sa vii acasa dupa 2 luni in care ai fost in coma la spital, mai ai de crescut pana cand stii si tu care e treaba cu masinile si daca ai deja o varsta respectabila iti spun din tot sufletu ca esti un prost
Regrete eterne, dar am trecut demult de perioada in care consider masina un lux care sa ia ochii. Eu folosesc masina strict in scopuri lucrative. E adevarat ca traiesc intr-o tara civilizata, unde exista drumuri si reguli de circulatie.
ovidiugu întreabă:
Ciprian_Jurchela_1986 întreabă: