Din pacate eu am studiat doar aparatele low cost, pana in 500 de lei, nu stiu cum sta treaba la cele mai premium.
Inca nu mi-am cumparat, dar studiez piata de ceva timp, si am folosit cateva aparate.
Iti recomand sa citesti review-uri de pe emag.ro si sa te uiti la clipuri de pe Youtube (cauti modelele care te intereseaza).
Pe langa aparatul in sine, ia in calcul si o lance profesionala pentru spuma activa, ca majoritatea aparatelor au in set niste borcane degeaba, care nu fac spuma deloc, si consuma repede solutia.
Da m-am gandit deci la un BOSCH sau un stihl dv puteti sa mi datti o parere si mai studiez si eu
Daca nu ai apa filtrata o sa distrugi vopseaua.
Daca nu este dedurizata o sa ramana pete.
Iarna daca nu-l golesti o sa inghete.
Are si apa un cost. Detergentul si el.Curentul electric costa.
De 12 milioane speli masina de 120 de ori in spalatorie.
Unde sa o spal la mine dupa colt eu stau mai pe la tara si spalatorii sunt numai la oras si cand mai pleci pe un drum de tara o prafuiesti de tot o mai clatesti un pic sau fugi repede25 km la oras sa o speli asta e pb cand esti lnga spalatorie nu merita si daca ai si o terasa de 80 m patrati mai poti spala si niste covoare
Trebuie sa montezi un filtru de 10 microni, ca sa nu-ti distrugi vopseaua cu nisipul si impuritatile din apa.