Nu,nu se va schimba legea, de la 16 ani poti conduce "masini" de alea care vorbesti tu, dar merg cu max 100 km/h. Sfatul meu este sa astepti pana la 18
Bai eu stiam ca merg cu maxim 60 asa ca prind 100 km/h e o chestie ok dar ideea e ca nu stiu daca sunt rezistente adica o cumperi si intr-un an doi sa si dus
Din cate am auzit legea se schimba doar pentru scuteristi care vor avea nevoie de carnet, de categoriea B1 la care se incadreaza masinutele alea nu am auzit nimica. Oricum masinele alea sunt un fel de scutere cu acoperis si nu prind mai mult de 50km/h. Daca ai grija de ea probabil de tine cativa ani fara probleme
O poti conduce de la 16 dar trebuie sa faci cursul de legislatie adica sala sa o iei.
Asteapta pana la 18 ani! Nimeni nu o sa uite ca ai tu 16-18 ani. In trafic e ca in jungla si tu nu esti pregatit. Dacav rei sa vezi cum e, mergi cu bicla prin oras si cel putin inveti care-i treaba in trafic. Pune mana pe legislatie, fa multe chestionare si cam atat. Ai rabdare ca e vb. de viata ta si e pacat. Se nenorocesc altii profesionisti, dar pusti incepator...
Frate,eu sunt doar curios am,, pus mina pe legislatie'' am 17 ani si in vara fac 18 dar ideea e ca o masina de genu ar fi mult mai ieftina ca una normala am condus si masini normale dar nu prin oras si faza misto la cea de 16 ani e ca are cutie atomata acum na pot sa mai astept un an ca nu arde dar doar vroiam sa vad cum e sa conduci prin oras