| Jolly12 a întrebat:

Am si eu o intrebare.Am o masina adusa din Franta de tatal meu, nu am inscris-o in tara pentru ca ma costa foarte mult dar am toate actele la ea.Ar fii o problema, certificatul de inmatriculare e pe numele tatalui iar asigurarea este pe numele meu. Exista posibilitatea ca aceasta sa nu fie valabila? Multumescbig grin

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai nu are cum sa fie facuta pe numele tau de tatal tau daca tu nu ai fost prezent. Uite-te bine pe ea ca trebuie sa fie pe numele lui sigur. In lipsa ta nimeni nu poate face asigurari pe numele tau!

7 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Asigurarea pe numele dvs. este facuta pe 30 zile (daca este pe o perioada mai mare nu este in regula) si in toata aceasta perioada va trebui sa inscrieti masina pe numele dvs. In caz ca provocati un accident si nu aveti un act de transfer de proprietate a masinii de la tata catre dvs., asigurarea nu este valabila.Concluzionand, asigurarea RCA nu se face pentru masini inmatriculate in strainatate, exceptie facand cele care vor fi inmatriculate, motiv pentru care se emite RCA-ul pe 1 luna.

| Jolly12 explică (pentru ASIGURATORUL):

Asigurarea e facuta pe franta de tatal meu pe numele meu pana in 2012.

| Florin6326 a răspuns:

Este perfect valabila, poti circula cu ea.

| a1doru a răspuns (pentru FurtunaDiesel):

In franta si elvetia, proprietarul poate trece pe asigurare si alt conducator in afara de el[in plus].

| a1doru a răspuns:

E perfect valabila.

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru a1doru):

Pai poate sa se treaca pe el, si sa mai treaca pe altcineva pe aceiasi asigurare dar nu numai o alta persoana, fara ca aceea sa fie prezenta!

| a1doru a răspuns (pentru FurtunaDiesel):

Poate,,poate.