Nu stiu daca sunt arse legaturi. Dar o sa verific, cat despre boxe cum as putea sa le incerc?
Le demontezi si le poti lega la alta masina sa vezi daca merg. Banuiesc ca ai vreun amic cu masina sa le poti verifica.
Dar nu poate sa fie din cauza casetofonului? Cel de la care am luat masina a zis ca mergeau cu casetofonul original
Daca ar fi din cauza casetofonului nu mergeau din primul moment in care l-ai pus dar daca ti s-a intamplat dupa cateva luni e posibil ca boxele fiind vechi sa fi cedat.
Poti sa incerci cu alt casetofon, daca nici cu ala nu merg atunci trebuie sa verifici contactele. probabil alea is de vine. intai verifici la mufa sa fie ok sa nu fie oxidate si sa faca contact, dupa aceea desfaci fetele de la usi si le verifici acolo, poti sa verifici daca is difuzoarele stricate si daca le muti dintr-o parte in alta. de exemplu daca in stanga iti merge il iei pe ala din dreapta si il pui pe stanga si daca nu merge e stricata... poti sa dai mesaj privat daca nu gasesti ceva, si eu am un ford
Inca ceva nu imi merg senzorii la usile din fata cand e deschisa si sunt farurile aprinse nu ma atentioneaza doar la usile din spate, ce poate fi de vina, vreo siguranta?