| Raymond1607 a întrebat:

am un Audi A4 din 2002 (B6) 1.8 Turbo benzina, si astazi cand veneam spre casa i-am dat talpa si am tinut pedala de acceleratie nemiscata si masina, ori tragea ori nu tragea, ori te baga in scaun foarte tare, ori nu mai tragea asa tare... Sa nu traga deloc nu am patit inca. Banuiesc ca este vorba de un furtun de la turbo care este crapat/uzat si in momentul in care accelerez se pierde presiunea si nu mai trage, dar nu ma pricep, daca cineva se pricepe sau a mai patit, va astept raspunsul, multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| AlexandruParaschiv98 a răspuns:

Este posibil sa fie de la acel furtun dar nu trebuie sa excluzi si o problema la compresie cum ar fi uzura segmentilor, daca mananca si ulei, de la segmenti este.Si mai este si granitura de la chiuloasa care poate sa fie arasa si sa de la ea pot fi simptomele metionate mai sus dar ca la atunci cand garnitura este arsa se vede putin ulei pe motor(transpirat), iti creste cateodata apa

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Verifica instalatia de alimentare.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Se pricep niste tipi din service, numiti mecanici.
Ii recomand, unii sunt chiar de treaba!

| Raymond1607 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Chiar a avut rost raspunsul tauwinking mi-a fost de ajutor... inainte sa merg in service m-am gandit sa pun aici intrebarea, dar daca toti ar gandi ca tine, nu ar mai fi site-ul acesta deoarece toti ar proceda fara sa mai puna intrebari si sa ceara sugestiiwinking Seara frumoasa

| Raymond1607 explică (pentru darrio2007):

Nu sunt nou pe site dar vad ca esti campionul zilei, si eu ma gandesc ca ai primit acest rang deoarece ai raspuns la foarte multe intrebari astazi, sper ca celelalte au mai mult rost decat aceasta...

| darrio2007 a răspuns (pentru Raymond1607):

Ok.Du-te la service si mai discutam. Daca vrei.