| Vasile323 a întrebat:

Bună, as dori sa schimb instructorul din cauza ca am făcut toate ședințele de condus și nu m-a învățat mai nimic, nici parcarile nu m-a învățat. Pe data de 25/05/2018 am traseul, orașul și când l-am sunat pe instructor sa-i spun ca as mai vrea să fac vreo 10 sedinte sa pot învăța, el m-a programat din 3 în 3 zile. La orele 19:00, 18:00, 16:30 problema e ca eu stau într-o comuna la 45km de oraș și la orele acelea nu am tren nu știu ce sa fac. Vă rog dați-mi niște sfaturi, va mulțumesc anticipat celor care îmi raspund.

Răspuns Câştigător
| Dyalema a răspuns:

Explică-i instructorului că nu poți merge la ședințe la orele alea. Eu știu că nu te poate programa doar cum vrea el ci trebuie să țină cont și de programul tău mai ales dacă depinzi de naveta la distanță așa mare.

5 răspunsuri:
| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Pai ce instructor sa mai schimbi daca ai terminat 30 de ore cu el, pff.
Cauta repede altul si mai fa niste ore daca consideri ca nu esti pregatit si comunica cu el, spune-i la ce nu te descurci iar el iti va explica, ca de aia este instructor.
Iar in legatura cu parcarea, stai linistit o inveti si te perfectionezi in timp nu intra in panica, sunt alti cu carnet de 10 ani si nu stiu nici cum sa parcheze calumea rolling on the floor

regis
| regis a răspuns:

Stai așa, ca nu înțeleg. Omul hotărăște pe banii tai? Tu il plătești, este firesc sa stabiliți împreună programarea. I-ai explicat si lui treaba cu km si cu trenul?
Iar ca o întrebare suplimentara, speri sa înveți in 10 ore ce nu ai învățat in 30? Eu te-aș sfătui sa încerci un alt instructor pentru aceste ore extra.

| Vasile323 explică (pentru Cristian_Cristi_1986):

Pai dacă nu ma învățat mai nimic. eu as vrea sa mai fac 30 de ore cu alt instructor

| Vasile323 explică (pentru regis):

Da I-am explicat cu km dar el îmi spune ca dacă nu pot merge la ora respectiva ma programează peste doua trei zile tot seara. Vreau sa fac 20-30 de ore depinde cum o sa ma descurc

regis
| regis a răspuns (pentru Vasile323):

Pai asta ar însemna sa faci tot din nou... Poate printre prietenii tai ai pe cineva care a făcut școala recent, sa îți recomande un instructor mai bunicel, sa iei acolo vreo 6-8 ore, cat sa repeți manevrele la care nu te descurci.