De asta faci scoala, ca sa te invete ce sunt toate alea. Nu e deloc greu, doar pare greu pentru ca nu esti familiara cu ele, dar dupa ce te prinzi si inveti cat de cat care e treaba o vezi ca nu e mare lucru. Si daca te cearta, il schimbi, de asta esti acolo sa inveti.
Totusi ai atata informatie pe internet incat nu stiu de ce stai pe TPU in loc sa te uiti la niste video-uri de condus si sa citesti putin despre iniante ca sa te simti mai bine.
Cum e posibil sa nu stii nici ca se zice schimbator de viteze la "maneta aia"? Prima data citeste legislatia, apoi dupa 2 luni te inscrii, cam ciudat sa faci scoala de sofer fara sa stii cum functioneaza anumite lucruri inainte
Nu pot sa mai astept 2 luni și e posibil sa nu știi ).
Cine zice ca scoala de soferi e obligatorie? A devenit o moda stupida, presanta, un fel de test al 'maturitatii', ca si cand toti trebuie sa avem masini si sa conducem. Sunt lucruri mai importante in viata. Nu iti irosi timpul si nervii pe ceva care nu iti place. Asta e greseala multor oameni si asa vin frustrarile si anxietatea inutila. Fii puternic, infrunta societatea cu prejudecatile ei prostesti si fa DOAR ce te atrage.
Dap, daca nu cunosti regulile de circulatie, n-ai ce cauta la volanul masinii pe strazile publice.
Sincer, nu sunt chiar atât de paralela. Am întrebat oamenii când mergeam in mașina cu ei " cum faci asta?", " ce înseamnă aia".
Eram curioasa de alte experiențe, din acest motiv am scris asta pe TPU.
Totuși ai dreptate, pare greu deoarece nu îmi sunt familiare.
Mersi ca nu ai raspuns la misto @Zavei
Serios, pe un poligon inchis mai e cum mai e, dar daca vei conduce in public devii un pericol pentru tine si pentru altii.
Bine, asta se poate rezolva prin a invata regulile de circulatie, n-am spus ca e musai sa ramai asa.
Normal ca pot sa devin un pericol.
Dar pana la urma nu toți au știut de la început. Poate chiar o sa ma descurc, cine știe.
Nu-i mai asculta pe desteptii astia care lasa comentarii doar de dragu de-a lasa.Fi atenta ai dreptate o sa te puna sa conduci dar mai intai in prima zi o sa-ti explice cateva detalii ale masini 2-3 minute dureaza da nu o sa le retii nici eu nu le-am retinut. Dupa te pune la volan dar fi fara grija in prima zi nu te baga pe strada te pune undeva unde sunteti doar voi doi sa ocoleste niste chestii de astea easy, apoi poate ziua urmatoare te scoate pe drum dar fi fara grija te pune sa mergi pe drum drept fara ulicioare fara nimic stai linistita ca instructoru are masina facuta in asa fel incat are si el pedale are si el si ambreiaj si frana.Deci nu patesti nimic daca gresesti ceva.Deci nu te mai lua dupa limitati astia din comentati care te jignesc sau raspund in sictir doar niste hodorogi suparati de cata munca si isi varsa frustrarile aici
Si ce este asa de greu sa te apuci sa inveti? Ca sa ai putin habar de ele inainte de a incepe scoala.
Acolo nu se duce nimeni invatat, de-aia ii spune scoala.
Pai, pui mana serios pe Legislatia rutiera si inveti tot, din scoarta in scoarta, ca atunci cadn iesi cu masina sa stii unde sa te opresti, de ce trebuie sa acorzi prioritate si unde samd.
Nu-i greu deloc, daca stii toate regulile de circulatie ca manevrele ti le arata instructorul, dar tu trebuie sa sincronizezi mana cu piciorul si ochii, ca sa stii ce sa faci cand te apropii d eu intersexi, unde sa te opresti samd.