| 1234567anaa a întrebat:

Buna, astăzi am avut un mic incident cu masina. Am permisul de 4 luni, după un drum de 2 ore am ajuns in fata blocului și din neatenție am luat oglinda mașinii iubitului meu și le-am zgâriat pe amândouă. La una aripa și la cealaltă usa este zgâriată. Ma simt foarte rau și nu mai vreau sa conduc. Vreun sfat?

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu-i bai, îs dor table. Bine că nu-i nimeni rănit.
O să treacă, ai răbdare să te calmezi, eventual mergi în poligon cu cineva cunoscut și mai repetă manevrele de parcare / garare și nu dispera din prima.

| sierra1 a răspuns:

Dă-i un pupic (iubitului) și-i trece (mașinii)

| M1989 a răspuns:

Nu te panica... dupa 10 ani ma intors masina pe timp de iarna invers pe asfalt. Faza tare, eram parcat in spatele meu se aseaza una cu masina cu 2 sec inainte sa dau in spate.ce crezi ca i-am indoit usa. Se intampla asa ca nu te speria si mai ia ceva ore.

| baru a răspuns:

Rabdare, timpul rezolva totul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toată lumea greșește! Ce ai făcut tu chiar nu e atât de grav, nu te lăsa de condus dintr-un motiv nesemnificativ! Iubitul tău sigur o să te ierte. Poate nici nu e supărat. laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Este de asteptat ca in primul an sa faci accidente.
Nu-i nimic, iti recunosti vina, platesti reparatia masinii iubitului si pe a masinii tale si incepi sa sofezi la anul, in primavara, dupa ce va trece zapada si gheata, ca sa eviti alte accidente.

Imi pare rauu sa-ti spun, dar nu esti deloc realista ori habar nu ai cat de grav este "micul incident" provocat de neatentia ta. ca-i accident in toata regula, daca s-a lasat cu ambele oglinzi sparte, portiera si lateralul masinii zgariate.

| 1234567anaa explică (pentru Violleta2022):

Oglinzile nu au nimic, decât zgâriate mașinile, stiu ca este grav.