Daca masina e terminata, de unde vrei tu bani?
Cupoanele se acorda (cu greu) celor care isi cumpara o masina noua, deci nu ti se adreseaza tie programul. Nu se mai face bisnita cu ele, din fericire. Si oricum, valoarea cupoanelor era de 1000-1500 de lei, ca ATAT FACE UN FIER VECHI.
Obisnuieste-te cu valoarea ei.
Daca e pe benzina, incearca sa vinzi catalizatorul separat. In functie de codul de pe el, poate valora 600-1800 de lei.
La dezmembrari nu cred ca iei nici 200 de euro pe ea, sa fim seriosi. Ce crezi ca pot vinde aia, 3 furtunase si cutia de viteze?
Masinile din 2004 au piesele noi in stocuri ce trebuie lichidate, cu 200 de lei cumperi o planetara noua, de exemplu. Tot atat costa si una obosita, din dezmembrari. Orice tentativa de valorificare a unei masini la sfarsit de viata, este o mare pierdere de timp si mai ales spatiu.
Bucura-te ca nu trebuie sa platesti casarea ei, ca in tarile civilizate.
Salut.Vezi ca incepand din 31 iulie s-a deschis programul rabla local.Adica poti sa casezi autovehiculul fara sa fi nevoit sa cumperi altul in locul lui.Cauta pe site-ul afm.ro sau ceva de genul acesta.Programul e valabil pana in 31 august.Sunt cateva cerinte care trebuie indeplinite.Din cate stiu, suma pe care o poti obtine este de 3000 de lei.Si eu am inscris un Passat din 1994
Sunt atat de multe programe rabla (nationale, locale, etc) si tu nu ai auzit de ele?
Am auzit de multe, dar au si alea anumite perioade. Oricum eu nu ma incadrez aparent la niciun program. Masina mea e EURO 4 si din start pica, fiindca trebuie sa fie EURO 3 sau mai mica, plus ca se impun anumite conditii la urmatoarea masina cumparata.
M-am interesat azi si nici macar nu ma incadrez, fiindca trebuie sa fie EURO 3 sau mai jos, a mea e EURO 4, plus ca ti se impun anumite chestii la cumpararea urmatoarelor masinii pe o perioada de 3 ani.
Mda, ai dreptate aici, sa fiu multumit ca nu mi se cer bani pe casat
Cel mai probabil o sa demontez ceva piese/accesorii de pe ea sa le vand mai departe si restul' de ''fer'', la fier vechi
Poti si sa o vinzi pe un pret minuscul, cat timp mai are ITP, pentru un incepator sau vreo persoana care are nevoie de o masina de care sa-si bata joc.
Dar nu recomand sa le lasi RCA persoanelor de genul, trebuie sa o vinzi mentionand cumparatorul in certificat, si sa retragi polita RCA. Noul proprietar isi poate face alta.
Neaparat sa scoti fiscalul.
Eu lucrez cu masini din 2000-2005, schimb praguri, revopsesc... Chiar si a mea e din 2005 (dar in stare buna). Unele merita intretinute in continuare, altele nu. Doua praguri noi nu ar fi o lucrare mare, dar cu tot cu revopsit aripi, carpit si ce mai e nevoie, urca reparatia spre 4000 de lei, si tot o masina veche ramane. Deci financiar nu prea merita.
123coco întreabă:
anonim_4396 întreabă: