| Mădă0611 a întrebat:

Buna! Cum e cu scoala de soferi, condusul pentru incepatori, condusul in general? Eu sunt emotiva, ma enervez repede (nesimtitii ma enerveaza foarte tare) si-s si razbunatoare. M-as apuca de condus, da'-mi fac tot felul de scenarii.

Mno, sa editez. Razbunatoare in sensul ca tin minte, nu ca ma razbun neaparat. De exemplu fac naveta si observ un prost care face si el naveta, stii ca e un pericol. Cand il vezi nu incepi sa fii mai atent la el decat la orice altceva? Iti pierzi atentia. Si sfaturi pentru astfel de cazuri as vrea.

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu e de tine daca ai nervi nu pui mina pe volan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Na si cum te razbuni? dai cu masina in ei? Gandeste-te ca poate in cealalta masina sunt copii.

Alo, trezeste-te la realitate!

| Catilina66 a răspuns:

Pari sa suferi de anxietate, cu așa mentalitate nu treci psihologicu.

Răspuns utilizator avertizat
| BuLaNNNeL a răspuns:

Încearcă, de asta e școala ca să te învețe (tu sa înveți legislația). De la instrumentarul de bord, la menținerea corecta a autovehiculului pe drumul public și până la manevre, te v-a învăța instructorul.

| Mădă0611 explică (pentru anonim_4396):

Domnie-feri! Imi incarc memoria si pierd atentia. Nu ma razbun, tin minte si astept sa plateasca persoanele respective, altora.

| Mădă0611 explică (pentru SevenScents):

Ramai tu!

| Mădă0611 explică (pentru Catilina66):

Mergeam cu tatal meu, care e sofer de peste 30 de ani, si unu a oprit in fata noastra la un magazin. A coborat fara sa se asigure si a lasat usa deschisa. De pe contra sens venea alta masina. Noroc ca nu aveam viteza. Cand vezi cativa din astia pe zi nu cred ca e anxietate. Unu a depasit un tir inainte de o panta. Nici nu e nevoie sa te uiti daca e linie continua sau nu. Avea si viteza. Te gandesti ca iti poate aparea unu asa in fata. Cum trec oamenii linistiti peste astfel de lucruri?

| Catilina66 a răspuns (pentru Mădă0611):

Cu siguranță, ai rămas cu niste frici sa zic așa și acum ești mult mai precaută, dar din păcate sa fii șofer îți iei angajamentul că uneori lucrurile nu vor funcționa mereu cum trebuie deoarece sunt implicați și alții în joc ( alții care pot distruge alte vieți). Faptul de a fi șofer este o mare responsabilitate și din păcate nu ești singura care va fi pe drum.

| FreddieM a răspuns:

Rar vei intalni soferi civilizati, la noi condusul e o cursa contracronometru.
Nu le da atentie, concentreaza-te la condus si fii atenta la tot ce misca in jurul tau. Chiar daca esti corecta, fii atenta si la neatentia celorlalti ca si cel mai mic incident e suficient sa-ti ruineze ziua sau chiar saptamana.
Cheers si mult succes.

Răspuns utilizator avertizat
| G777 a răspuns (pentru Mădă0611):

Acum cativa ani eram in masina, nu conduceam eu si era sa facem accident de 2 ori in aceeasi zi, unu a intrat pur si simplu pe contrasens si altul a iesit de pe o strada fara sa se asigure. Dupa asta imi era frica pur si simplu cand vedeam ca masina accelereaza.In timp am scapat de frica si acum aproape termin orele de condus.Cred ca iti e doar frica, cu timpul o sa iti treaca.