| Maia55 a întrebat:

Cum pot sa îmi depășesc teama de condus? Instructorul meu se enervează foarte repede și îmi e greu sa înțeleg. Am nevoie de niște sfaturi.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îi place să te intimideze.
Dar nu trebuie să-ți fie teama.
Dacă ai fi chirurg si ai intra in sala de operație, si ai sti exact ce ai de făcut, nici atunci n-ar trebui să îți fie teama. Odată ce știi ce trebuie sa faci, nu trebuie sa tot tremuri.

Si tine minte: un om mic niciodată nu te va face sa te simti mare, pe când un om mare te va face sa simti ca poti și tu.

Ăștia sunt niste samsari, majoritatea, așteaptă suveniruri, asa ca daca te vei mai întreba de ce e nervos, sa știi.
Ca și o femeie când nu are ce ii trebuie si se tot vaita ca o doare capu. rolling on the floor
Da-i încolo, si nu mai fi asa emotionat. Pun pariu ca dacă ai fi filmat ai crăpa de rusine sa te vezi emoționat si plin de teama, asa că, FII BĂRBAT!

| Liviu a răspuns:

Asa am fost si eu la inceput.Eram mai rau ca o blonda cu mamaligi in geam, in loc de viteza 1 bagam a 3.Era sa intru in biserica. era sa calc un mos, cativa copii. mno Instructoru imi spunea sa nu ma uit dupa femei, dar el imi arata femei pe strada.Cu ochii dupa ata la chilotei la una mai ca era sa intru in cel din fata mea. laughing Pe scurt? am fost un pericol pana am luat permisu. Dupa am invatat sa conduc pe masina mea.Parcari? Dumnezeu cu mila, abia am facut 5, in 30 de ore.De mers? instructoru meu spunea in gluma " De parcat, gasesti tu sa parchezi, sa mergi sa te descurci e important " apoi era sa fac accident cum am mers prima data singur.Ideea e sa fi nesabuita, sa te arunci in masina, si sa nu te gandesti la repercursiuni.Doar condu, condu, condu, si iar condu.Prima data dupa ce am luat permisu, nu stiam sa aprind nici luminile, nici stergatoarele.Iti spun asta sa te incurajez, si sa vezi ca au mai fost alti mai pamant ca tine(nu ca ai fi pamant, ma rog)Pe scurt, a ras unchiu de mine de sa cracanat.Ideea e ca, na find barbat la 28 de ani, sa nu ai habar de masina, e cam dureros.Ca femeie, mna, oricum spun toti ca nu prea stiti sa conduceti(ma simt cam misogin, dar ma rog) Eu dupa ce am luat permisu prin un noroc chior. Faceam traseu de acasa din memorie.O luam pe unde nu aveam stop, doar mergeam inainte drept ca momaia.Cand era ambuteiaje, si nu stiam nimic.Stateam pe loc,si lasam pe alti sa se strecoare,aveam mamaligile in geam,vaii cate frane puneam, pe cati era sa ii fac sa ma pupe in fund(nu ca ar fi ceva rau, dar nu cand esti cu masina)Am facut destule porcarii, daca esti curioasa, da-mi mesaj privat si iti povestesc prin cate am trecut, astea's doar o parte laughing

| GouDidodino a răspuns:

Schimba instructorul, ce e asa complicat, pe banii tai faci ce vrei.

| Frank51 a răspuns:

Te rog nu te mai urca la volan.

| Maia55 explică (pentru Liviu):

Mulțumesc pentru răspuns și sfaturi. happy

| Maia55 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc pentru sfaturi.

| Maia55 explică (pentru GouDidodino):

Ok. Mersi de răspuns.

| CleanHeart a răspuns:

Stai linistita fată, asa am nimerit si eu, ba chiar se lega uneori de tatuajele mele care nu aveau treaba cu orele de conducere, nu iti fie teama, creste-ti ambitia si demostreaza ca esti in stare de orice.

Răspuns utilizator avertizat
| Maia55 explică (pentru CleanHeart):

Mulțumesc frumos