| Valentina_Juganaru_2001 a întrebat:

De curând am achiziționat o masina din Olanda. Am toate actele in regula la ea însă numerele de zoll (de export) imi expira pe data de 23. Stie cineva după cat timp se radieaza automat sau daca se intampla ceva daca nu înmatriculez masina până la data de 23? Exista posibilitatea inmatricularii acesteia si dupa expirarea numerelor de zoll? Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Din ce stiu eu, se radiaza automat dupa ce e inmatriculata in Romania. (Cel putin la nivel teoretic).
Dupa ce iti expira numerele de export, poti scoate alte numere rosii din tara, pe care le vei folosi pana vei inmatricula masina, dar nu mai mult de 90 de zile.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu se poate, trebuie inmatriculata cat mai repede altfel trebuie sati trimita alte numere prin curierat rapid

| Valentina_Juganaru_2001 explică (pentru mgtow):

De ce sa-mi trimita alte numere odată ce masina e in Romania iar numerele de zoll se eliberează o singură dată?

| mgtow a răspuns (pentru Valentina_Juganaru_2001):

Pentru ca expira si nu mai poti continua procedura de inmatriculare, cand a ajuns masina in ro trebuia inscrisa imediat sau platit 100 si ceva de euro o firma care se ocupa cu asa ceva.