| Bianca1203 a întrebat:

Bună din nou.
Am dat sala mică, iar când să spun cu cine să fac, imi spune secretarul ca a dat dosarul la alt instructor fără acordul meu. E normal așa ceva in România? Sa ti-se priveze libertatea de a alege? Ce e de făcut in situația asta? Pot sa cer dosarul si sa ma duc la alta școală? Sau cum? Nu stiu nimic, ca n-am trecut prin asta până acum.
Un sfat ceva va rog! De menționat, n-am platit decat legislația 500 lei, orele nu. Asa ca pot sa ma duc la alta școală si sa încep orele in alta parte? Va rog, dau fundă. Fara jigniri sau injurii. Mulțumesc!

8 răspunsuri:
| TheGentleman a răspuns:

În momentul în care școala este o companie și nu un pfa, cam da, te dau cui este disponibil. Cam ca la spital, policlinică să zic așa

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sala mica? ce o fi aia?

in fine, cand te inscrii la o scoala de soferi ti se repartizeaza un instructor, nu il alegi tu.

| Bianca1203 explică (pentru suntserios):

Il alegi tu, ai dreptul asta.
Daca ai facut cu X si nu ti a explicat bine, data viitoare faci cu Y, poate va fi mai bine. El gata, am fost la X, tot o
Pe X il dau, nu l dau pe Y ca Y e liber, ci il dau pe X ca a mai făcut si mna, X o cunoaște /il cunoaște.

| Bianca1203 explică (pentru TheGentleman):

Am observat asta?

| TheGentleman a răspuns (pentru suntserios):

Poate se referă la „examenul" pe care ți-l dă instructorul după orele de legislație., înainte de a ieși pe traseu. Unele școli fac asta...

| Bianca1203 explică (pentru TheGentleman):

Da, aia e sala mica. Da nu se face asa, toti vin si își cer instructori, numai eu primesc unul din burta.

| TheGentleman a răspuns (pentru Bianca1203):

Pune-te și în locul lor puțin. Ți-ar plăcea ca cineva (de fapt mai mulți) să tragă de tine? Să sune telefonul din cinci în cinci minute?

Sau să treacă cineva pe lângă tine „fără să te observe", fără să te salute?

Dă șanse și altora și la final, dacă nu ți-a plăcut, încearcă să iei legătura cu cel pe care îl doreai

Răspuns utilizator avertizat