| silviamaria1991 a întrebat:

Buna eu am o problema daca ma poate ajuta cineva. Am o masina adusa din afara cei de la RAR nu stiu cum au reusit masina mea find albastra in carte au trecuto maro ne observand la timp aceasta greseala si talonul mi-a fost eliberat tot cu culoarea maro la RAR am rezolvat-o dar ce sa fac cu talonul?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Cine a gresit, va trebui sa suporte repararea acestor greseli materiale.
Daca cartea masinii a fost facuta gresit, atunci fabricantul /reprezentanta sunt competente sa rezolve.
Daca talonul a fost gresit facut dupa acte corecte, atunci ei trebuie sa-l inlocuiasca, rapid si gratuit.
La vanzare-cumparare, in contract, cum a fost trecuta culoarea, corect sau gresit?

Sa n-ai surpriza ca, masina a fost furata /revopsita, fara sa fi facuta mentiunea in acte.

2 răspunsuri:
| silviamaria1991 explică (pentru Bula):

Cei de la RAR au facut cartea gresit dar acolo am rezolvat-o mi-a modificat culoarea, dar intre timp talonul a fost facut tot cu maro. acum singura solutie cred ca e sami anuleze talonul si sa-mi faca altul

| KindKid17 a răspuns:

Pastreaza-l...Si eu mi am adus la RAR un passat si era auriu. dar au trecut maro, ziceau ca nu pot trece auriu ca nu e la optiuni... poate asa e si la tine, in orice caz nu este nicio problema