| teknoob a întrebat:

ma gandeam sa-mi cumpar o masina oldtimer (ford mustang 1975) si sa o aduc in tara. Ma gandeam sa-i schimb motorul in asa fel incat norma de poluare sa fie EURO4 si sa fie acceptata de RAR. Cum fac acest lucru? Am citit pe un forum ca se poate face asa ceva in germania la service-uri autorizate si precizez ca nu vreau sa o inmatriculez ca oldtimer deoarece motoarele acestea au peste 4000cmc si consuma mult. Va rog sa-mi dati un sfat daca ar merita sa fac asta. Ador masinile americane vechi!

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Ca sa ii dai o norma de poluare mai buna ii pui catalizator si filtru de particule, nu este nevoie de nici un motor schimbat. Referitor la ce spuneai tu cu Germania, asta se face oriunde in lume, si la noi doar ca nu iti trece de RAR si nu primesti numere daca nu are motorul original si seria dupa motor originala, toati cei care schimba motorul imatriculeaza masinile pe Bulgaria daca ai observat. Ca sa completez cu ce spuneai tu cel mai bine este sa o imatriculezi ca old timer cum ii spui, adica masina de epoca, scapi de impozit!

3 răspunsuri:
| silvester13051996 a răspuns:

Da mustang 75 a fost uratlaughing

| Florin6326 a răspuns:

Daca te multumesti doar cu ''ambalajul'', sigur ca se poate. Atata timp cat ti-o omologheaza R.A.R.- ul...no problem!

| Shenn a răspuns:

Nu o sa fi prea multumit,lumea conduce masinile astea intr-adevar pentru ca sunt clasice si frumoase,dar mai este si un lucru la mijloc, cel mai imp lucru, motorul v8 de sub capota, degeaa ai un mustang din 1975 sa zicem eleanor,sau impala, orice, si nu simti ca este muscle car...sunetul lasa de dorit, si asta e cel mai imp la o masina clasica.