Ei iti vor face doua oferte: o suma pentru cazul in care vrei sa pastrezi epava, una pentru cazul in care nu o vrei. Tu alegi varianta si vei primi toti banii deodată, dar nu te astepta sa ii primesti in termenul stabilit, Euroins mereu intarzie cateva luni.
Nu ai nici o treaba tu la dezmembrari, la fier vechi sau la licitație, e treaba celor de la asigurari ce vor face cu epava.
Nu faci nici o miscare pana nu primesti banii de asigurare.
Dupa ce primesti banii de asigurare mergi la primarie si o scoti de la impozit, apoi mergi la Permise si inmatriculari si o scoti din circulatie.
Ca sa o poti scoate din circulatie trebuie:
- sa o predai la o firma de dezmembrari sau de colectare fier vechi, care sa-ti elibereze dovada ca a fost dezmembrata;
- sa declari ca o pastrezi; in acest caz trebuie sa dovedesti ca ai loc unde sa o pastrezi - proprietate personala.
Dupa ce o scoti din circulatie si predai numerele de inmatriculare (sau le pastrezi), nu te mai intreaba nimeni de masina. Atunci poti sa o vinzi.
Nu am inteles cine sunt "ei", cei care iti dau banii de asigurare? De asemenea cum sa le vinzi masina: prin transcriere sau cum?
Mașina o s-o cumpere cei de la asigurări (euroins )
Mi-au spus că o scot la licitație și că o să îmi dea bani pe ea
Nu o vând eu cuiva la nimereală
Bine nu sunt obligat dar este mai bine
Mașina o s-o cumpere cei de la asigurări (euroins )
Mi-au spus că o scot la licitație și că o să îmi dea bani pe ea
Nu o vând eu cuiva la nimereală
Bine nu sunt obligat dar este mai bine
Dar nu știu cum o să o vând, nu m-am gândit probabil îmi vor spune după ce se va face licitația
Cel mai probabil printr-un act de vânzare mă gândesc
Daca este asa, nu trebuie sa iti faci griji: ei o sa-ti dea documentul cu care o poti radia din circultie de pe numele tau, precum si de la primarie de la impozit.
stiflers41 întreabă: