Buna seara! Da, este posibil sa inlocuiti stop-urile de pe portbagajul dumneavoastra cu unele care au LED-uri. Totusi, exista cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont inainte de a lua aceasta decizie:
Asigurati-va ca noile stopuri cu LED sunt compatibile cu masina dumneavoastra si au un design care se potriveste bine cu restul vehiculului.
Verificati daca noile stopuri sunt omologate pentru utilizare pe drumurile publice. Unele stopuri cu LED sunt destinate exclusiv pentru utilizarea in showroom-uri sau expozitii auto si nu sunt omologate pentru utilizarea in trafic.
Instalarea noilor stopuri poate necesita o modificare a sistemului electric al masinii. Asigurati-va ca sunteti pregatit sa faceti aceste modificari sau sa apelati la un mecanic care sa le faca pentru dumneavoastra.
In unele tari, schimbarea stopurilor poate afecta certificatul de inmatriculare al masinii si poate face necesara re-omologarea vehiculului. Verificati regulile specifice tarii in care locuiti inainte de a face orice modificari la masina dumneavoastra.
In general, daca sunteti dispus sa depuneti efortul necesar pentru a inlocui stopurile dumneavoastra cu unele care au LED-uri, acest lucru poate fi o modificare frumoasa si moderna pentru masina dumneavoastra
Multumesc pentru raspuns! Eu nu intrebam daca am voie sa le pun sau daca se potrivesc cu masina. Logic ca se pot pune deoarece sunt omologate pe modelul de x1 dotat cu xenon care e practic aceeasi masina. Eu asteptam un raspuns de la cineva care are Bmw sau stie pe cineva care a rezolvat chestia asta.