Ce acte să-ţi trimită? Ai nevoie la financiar, pentru radiere financiară doar de actul de vânzare cumpărare!
Pai mi s-a dat o foaie de la finante pe care imi cer copii si cartea toate astea sa scot din evidenta.Eu as dori sa scap definitiv sa pot scoate sa numai am nici o treaba.
Deci ca sa inteleg: inainte sa radiezi tu masina, ai dat actele unui necunoscut cu pretextul sa faca rar-ul? dragul meu atunci se pare ca ai ramas fara masina! ai primit toti banii? daca da atunic esti OK daca nu, se pare ca ai fost tepuit! singura modalitate prin care poti sa faci treaba asta este sa reeditezi actele, mergi le declari pierdute/furate si se reemit...
Nu vai, am avut o masina cu numere rosii.nu am avut destui bani sa inmatriculez masina si probleme de familie eram nevoit sa dau masina.am vandut masina iar am facut act de cumparare vanzare la acte auto, dumnealui a facut rar dupa care eu am bagat in evidenta sa pot scoate fiscal sa inmatriculeze masina, iar acum sa nu platesc impozit sa numai am nici o treaba vreau sa scot din evidenta.da bani i-am primit.am vandut masina cu act cumparare vanzare.Eu doresc sa scot din evidenta atat
Deci am avut o masina cu numere provizorii, urma sa o intmatriculez dar am ramas fara bani din cauza unor probleme de familie am fost nevoit sa dau masina nu aveam bani nici so inmatriculez, decat sa stea acolo am zis sa o dau.a venit un domn cine a vrut masina am mers la acte auto s-a facut cumparare vanzare mi-a dat bani i-am dat masina, dupa ce a facut dumnealui rar u eu am bagat in evidenta sa scot fiscal sa inmatriculeze, iar acum as dori sa o scot din evidenta de tot sa numai am treaba.intelegi?