Dacă se strica atunci începi sa bagi bani e mai confortabila la drum lung diesel.
Cu benzinar ul nu ai bai fiind aspirat dar sunt predispuse sa consume ulei dacă nu a fost întreținut motorul. Având o benzinăra îți spun că nu a făcut nicio problema în 50.000 km.
Ar fi o alegere și Audi a4 1.9 tdi ca e mai economa. Dar cauta cu tracțiune față. Având quattro ai alte costuri în plus. E destul de greu sa găsești una sa arate bine interior exterior și sa fie ok tehnic. Impozitul e doar 180 lei care nu e o avere.
Știu dar n-am buget si sunt începător imi trebuie o mașină pe care să o conduc să învăț să conduc
Nu voi intelege niciodata logica asta. Avand un buget atat de mic care e logica sa cumperi o masina de 30 ani si premium pe deasupra. Cand in banii aia poti lua un Clio sau o Corsa care nu au 30 ani si la care piesele nu sunt premium
Am căutat la mine in oraș dar n-am găsit decât la 1500€ cea mai ieftină și nu am atât am gasit una din 2001 la 500€ dar arată teribil are si rugină ce sa vezi mașină din 2001