Îți mulțumesc pentru răspuns dar nu fii așa sigur/a că ai dreptate. Pe înștiințare scrie că n am dreptul sa conduc începând cu data de x și că nu trebuie sa mă prezint la serviciul politiei rutiere unde sunt înregistrat în evidență (se refera unde am dat sală)
Nu esti luat in evidenta acolo unde ai dat sala. Ci la sectia de politie rutiera unde a fost inregistrat evenimentul. Adica săltarea permisului. Are dreptate DonnaAlba. Dar dupa ce ca habar nu ai, mai esti si incapatanat si orgolios.
Gresit, permisul se restituie (fii atent kid47, ca cineva ti l restituie, nu ti l restitui tu) de catre unitatea care l a emis.
Daca permisul tau a fost emis la Targoviste il iei de acolo indiferent unde a fost retinut.
Permisul il vei primi imediat dupa ce vei sustine si promova testul de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie ---vezi detalii reexaminari : https://db.politiaromana.ro/......-conducere
In conformitate cu prevederile articolului 219 din Regulament de aplicare a codului rutier :
(1) Restituirea permisului de conducere se dispune de catre seful serviciului politiei rutiere care il are in evidenta, la cererea titularului, in urmatoarele cazuri:
a) la expirarea termenului de suspendare, cand sanctiunea a fost aplicata pentru cumul de puncte;
b) la expirarea termenului de suspendare, cand sanctiunea a fost aplicata ca urmare a savarsirii unei contraventii pentru care legea prevede suspendarea dreptului de a conduce pentru 30, 60 sau 90 de zile sau, dupa caz, a fost majorata cu 30 de zile, daca titularul a promovat testul de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie;"( vezi, in link, articolul 219:http://www.fisaauto.ro/fisa-medicala-auto-util-lege-Regulament-4.html)
După ce că nici nu știi te mai și bagi aiurea. Polițistul era de la Poliția Moreni, eu îl ridic din Târgoviște nu din Moreni. Am și specificat sa nu răspundă ăștia care nu știu cu ce sa ajute omul.
Mulțumesc pentru răspuns. Știu că din Târgoviște îl i-au dat nu știu de unde anume, sunt mai multe secții de poliție acolo...ai idee de la care din ele?
Pe înștiințarea care mi-a venit acasă scrie că nu trebuie sa mă prezint să țin vreun test.
Nu ai spus unde ti-a fost luat.Ca sa primesti ceva ajutator explica corect.
Mi a fost luat in comună I.L. Caragiale de către poliția Moreni
anonim_4396 întreabă: