| Ae1 a întrebat:

Buna seara! Dupa decesul tatălui am găsit in garajul lui un set de anvelope HANKOOK Ventus S1 Evo3 K127 245/40 R20 99 Y XL... Va rog sa-mi spuneti la ce masina se potrivesc..sau de la ce model provin, sa-mi dau seama ce caută aici sau ce pot face cu ele. Mulțumesc.Nu conduc, nu ma pricep...

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aceste anvelope sunt facute de cele mai importante firme de masini din Europa si se potrivesc la Bmw Audi, Mercedes. Aceste anvelope sunt fabricate de sud coreeni.

| Goete a răspuns:

Aici ai lista de masini compatibile
Nu conduci dar nici net-un nu il stii folosi

https://llantasneumaticos.com/tire/iso-metric-245-40-R-20/

Cauta cheile masiniiwinking

| sierra1 a răspuns:

Nu contează la ce se potrivesc, tu pune-le în vânzare (de ex pe OLX), cumpărătorii trebuie să știe

| Iote a răspuns (pentru sierra1):

Daca nu stie ce are in garaj, poate ii dai si o idee de pret. Ca sigur nu stie cat sa ceara.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sunt anvelope pentru o masina mare.
Ar putea fi un BMW X3-X5-X6 sau alt SUV.
Pentru seria 5 de exemplu cred ca sunt prea mari, sau la limita.
Pentru o Dacie in nici un caz, nici macar Duster.
Nici pentru Opel Astra, VW Golf, nici Passat... E vorba de o masina opulenta, clar.

| sierra1 a răspuns (pentru Iote):

Nu contează că e pentru volvo sau lada sau infiniti, contează dimensiunile.

Ar fi trebuit să știi dacă tot faci pe avocatul

regis
| regis a răspuns:

Se potrivesc la multe masini, in general din segmentul de lux. Tatal tau ce masina avea?
Pretul unei astfel de anvelope noi sare de 700 ron, din pacate la fel de crescuta este si deprecierea. Vei gasi putini proprietari de bolizi de lux care vor anvelope SH. Poti cere liniștit 1000 de RON pe set, daca nu sunt uzate.

Ti-am atras atentia ca esti mai destept decat oricare de aici (sau cel putin asa vezi tu) si ar trebui sa ajuti omul, nu sa-l critici cand nu este cazul. Sau pentru asta e site-ul? Sa stiu si eu cum sa procedez.

Dom' avocat: am spus-o din prima dar nu pricepi pentru că NU ești in temă,

am zis: "pune-le în vânzare (de ex pe OLX) (de ex pe OLX), cumpărătorii trebuie să știe" ce dimensiuni au nevoie

dar - repet - tu, cum habar n-ai ce-i aia mașină/anvelopă, te agiți pe margine, degeaba. Asta ca să știi cum să procedezi

Hai ca-ti place sa te certi si m-ai gasit pe mine.
Eu am vorbit de dimensiune? Sau de pret?
Daca vrei cearta, cauta-ti nevasta. Sau, nu-ti permite. De aia stai pe aici. Si te dai "dăștept"

Tot e un progres: admiți că ești pe lângă subiect!