Stai putin ca nu inteleg.
Deci masina poate sa fie adusa si din Afganistan. Omul ala din Cluj si-a trecut-o pe contul fiscal? Degeaba ii platesti lui dariile la stat, ca fisa de neurmarire fiscala nu o sa ti-o elibereaza tie.
Pe talon figureaza omul ala din cluj cu domiciliul de dupa copia de buletin? S-au intamplat cazuri in care se vand de 3-4 ori si nu se fac contracte de vanzare-cumparare.
Agatha..nu stiu daca si-a tecut-o..si astia nu vor sa imi zica nimic..nici cate datorii are, absolut nimic.
Da.el are contract de vanzare-cumparare intre neamt si el. Si apoi intre el si mine cu datele din buletin.
Dar si-a trecut masina pe contul lui fiscal? Sa vorbin putin concret masina are numere de Germania pe ea inca?
Nu, el nu si-a trecut masina prin contul fiscal..si la masina tocmai am scos ultimul rand de numere rosii. Si de asta as vrea sa ma grabesc..ca dupa nu mai pot circula cu masina.
Prima data cand aud absurbitatea asta sa ai nevoie de certificatul de neurmarire fiscala la o masina neinmatriculata. Te poti adresa comandatului de la DRPCIV.