| Ralucaaa2232 a întrebat:

Bună seara! Nu mă simt destul de pregătită pentru ieșirea din școală (școala de șoferi) pe care o voi da destul de curând, întrebarea mea este ce se întâmplă dacă nu o iau? Mai pot amână câteva zile sau trebuie să iau procesul de la capăt asta însemnând să plătesc iar școala? Mulțumesc!

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ieșirea din școala o dai până o iei. Nu e foarte importanta.

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca nu iei te duci si te mai inscrii la inca un examen si dai examenul pana il iei. Asta pana iti expira dosarul. Vezi si tu cat are valabilitate, de obicei 1 an.

| Sophieka a răspuns:

Scoala de soferi are 1 an valabilitate de la data inscrierii achitata la scoala respectiva. Dupa ce ai parcurs teoria si orele de condus, mai poti lua suplimentar contra cost la profesorul tau, ore suplimentare care sunt cam costisitoare.

Poti alege sa renunti la scoala, sau sa amani programarea examenului pentru permisul de conducere.
Sau daca iti iei inima in dinti si hotarasti sa dai examenul chiar si asa, simtindu-te nepregatita, chiar daca pici examenul, castigi experienta si te adaptezi mai bine in examenul viitor (luand ore suplimentare pentru condus).

Pana iti expira valabilitatea dosarului, poti sa mai dai examenul inca de vreo 2 ori... Iar daca iti va expira, va trebui sa te inscrii din nou la scoala respectiva sau la alta scoala, sa platesti din nou costul scolii, sa dai examenul de teorie si apoi cel auto.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ps. Vezi că o să primești o tona de răspunsuri de la oameni care nu știu ce e aia ieșirea din școala și care confundă cu examenul de la poliție.

| Ralucaaa2232 explică (pentru suntserios):

Mă interesează între ce perioade de timp se dă, sau o poți da oricând?

O poți da oricând vrei sau există perioade de timp în care se dă?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Ralucaaa2232):

Depinde cum se organizează școala de șoferi unde faci tu. La unii poți da și zilnic. La unii în anumite zile depinde.

Mulțumesc!

| melimili a răspuns:

Mai poti sa faci cateva ore inainte de a te programa pentru examen.
Doar orele alea le platesti.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru melimili):

Nu ai inteles intrebarea este?

| dullcat a răspuns:

Nu se intampla nimic tragic.Succes.