Tfsi sunt motoare proaste in primul rand, unele piese din motor au o forma rectangulara inloc de circulara, se duc mai repede si mai ales ca iti iei Audi 2010 o sa te rupa la bani. 2 e pe benzina, o sa ti scoata intre 8-10%, chiar 12 in oras foarte probabil, daca iti poti permite go ahead
Stiam de 2.0 tfsi ca ar fi bune, mai ales că au si multi cai, asa e motoarele pe benzina consuma dar și la caii pe care îi are eu zic ca e bine, acum eu nu stiu defectele la motorul asta, de 2.0 tdi ce parere ai?
Turbina cam face probleme uneori, dar e ok, chiar e bun motorul. Eu am tiguan din 2008 si turbina mi-a facut niste probleme dar era o problema minora, probabil in Germania propietarul era un pensionar si nu prea ii dadea. Consum 6-7 mixt. Pare ok la 170 cp
Am 1.8 tfsi si are 300.000 fara niciun fel de interventie la motor.
Remapata la 210cai.
Consum mediu 8%. Este motor asemanator doar ca 2.0 tfsi va fi urmatoarea mea masina.Se poate duce lejer in 300 cai.
Diesel se foloseste mai mult in agicultura.
Ai vazut la formula 1 sau WTC masini diesel?
Stiu ca benzina e mai sprintena dar eram curios despre acest motor tfsi, insa eu il vreau pe cel de 2.0, am pe cineva care se ocupa cu chip tuning in Olanda, nu in tara, de asemenea masina o sa o iau tot de aici, are ceva daca o sa pun chip pe acest motor? am inteles de la tine ca se poate duce lejer in 300 de cai, afecteaza cu ceva pe o durata mai indelungata?
In mod normal folosesti 30%din puterea motorului.Ca sa depasesti un tractoras 2.0 tdi o sa folosesti 60%.
Foarte rar o sa ai nevoie de putere maxima.