Nu stim despre ce e vorba. Daca ii bagi gaz la filtrul de aer, ia foc filtrul si e "La revedere, va spunem, la revedere"... daca vrei sa ii schimbi carburatorul nu prea ai cum pentru ca cel de 600 este mult prea mare si ceva intermediar care sa se potriveasca nu exista. Singura solutie este sa schimbi setul motor cu totul si sa pui de 600 cmc, sau sa ii maresti puterea din esapament dar nu va fi exagerat de mult marita.
Ce spui cu gazul in filtrul de aer nu stiu cine ti-a spus dar altceva decat sa dai foc la scuter nu face...
Pai ..nu cred ca are cum sa ia foc filtrul de aer..eu ma refeream sa-i pun cumva pe langa filtrul de aer o sticluta cu gaz o instalatie cumva k el cand va trage aer sa traga mai mult gaz pentru a facea exploziile mai mari
Pai gazul nu il trage pe aceiasi parte cu aerul deci nu poti face asa ceva!
In fine... spuneai ceva de marirea puterei din esapament.Imi poti face un mic tutorial cum se face?
Aha...pai imi poti face un tutorial cum sa-mi schimb evacuarea? dau fundita
Nu iti poate spune nimeni pas cu pas, fiecare scuter are particularitatile lui. Du-te la un service pentru ca nu este foarte scump si se rezolva!
La un motor e mai important sa maresti aerul decat combustibilul de aceea se pune turbina, ca sa intre mai mult aer in cilindru sa poata arde combustibilul. Deci sunt 2 probleme. Daca vrei sa-i maresti puterea trebuie sa te gandesti la o varianta de supraalimentare (cu aer) nu cu combustilil, ceva de genul "turbo" sau daca vrei sa-l faci sa mearga pe GPL sa fie mai economic atunci trebuie sa-i pui o instalatie de GPL ca la masini. Uita de gaz in filtru de aer, e o copilarie, si mai iei si foc. Nu-i de joaca. (Daca pot sa presupun ceva, poate ai auzit din filme de supraalimentarea NOX, care nu stiu exact dar inseamna introducerea in galeria de aspiratie a unui amestec de gas dintr-o butelie, cred ca un amestec de azot si oxigen dar care are de fapt ca scop tot introducerea fortata de mai mult oxigen in capul pistonului si nici de cum gas combustibil). Modificarile astea sunt F PERICULOASE. Ai grija. In cel mai fericit caz strici motorul si tot e destula belea.