E foarte ok masina, cu 16-17.000 iti iei una in doua usi din 2011, fara prea multi km (pana in 120000). Cred ca si un 330 ar fi interesant.
In primul rand, ai pus intrebarea pe un site mai mult cu copii. Bineinteles, o sa zica ca e frumoasa, ca doar Audi face masini frumoase. Buna trebuie sa fie, ca in NFS prinde 300 :))
Eu nu stiu nimic despre A5, nici nu mi-as cumpara un Audi daca mi-as permite, ci un Mercedes.
Te sfatuiesc sa cauti ceva cluburi/forumuri cu posesori de Audi, sa afli care sunt motorizarile si echiparile de care trebuie sa te feresti, si cat de reusit e A5-ul ca model. La o marca normala te interesai care e mai potrivit pentru tine, dar la VAG trebuie sa afli care 'merge', si care e dezastru.
Nu de alta, dar sa nu ajungi ca asta http://www.micapi.ro/poze_art/4/am-cea-mai-proasta-masina.jpg
Pai daca este prima ta masina, nu iti lua una scumpa, o sa o strici/busesti de ceva, tuturor li se intampla asta. Ia o masina de vreo 2-3 mi de euro si gata, ai o masina frumoasa si buna pentru primi 5 ani cand vei conduce, dupa iti iei ce vrei. Dar arunci bani acuma.
Daca-ti creste in curte... Vezi ca eu sunt de la ANAF, asa sa-i spui lu taticu
Stai linistit "domnule de ANAF" taticul meu strage acesti 15.000 euro cam in 5-6 ani, el pentru a strange acesti bani munceste cinstit, nu fura bani sau alte chestii v-as ruga frumos sa va ganditi inainte de a raspunde, iar daca nu stiti raspunsul nu pune-ti altul care nu are treaba cu ce am intrebat eu!
David24876 întreabă:
led889 întreabă: