| 12AA a întrebat:

Sunt fata si as vrea foarte mult sa invat sa conduc dar imi e cam frica ce as putea sa fac ...imi place "adrenalina" sa zic asa dar parca la volan imi e cam frica sa ma urma. cum pot sa "infurt"teama asta. un sfat? ceva. orice. Multumesc funda.APP sunt fata (nu blonda tongue ca sa evin comentariile :p )

9 răspunsuri:
| Glib13 a răspuns:

Buna eu am 13 ani si merg la volan din cind in cind! Este chiar foarte fine!
Trebuie sa te inveti pe o masina,, automata'' ca sa ai control asupra volanului,, apoi sa incepi niste lectiii!

| NCN a răspuns:

E mai greu de explicat. Daca ai pe cineva care sa iti arate e foarte bine si nu o sa mai ai frica.Dar nu e foarte complicat la inceput dar in cateva zile-saptamane o sa iti placa mult.

| 12AA explică (pentru NCN):

Vrea tata neaparat sa ma invete.dar imi e frica si nu vreau sa-i zic ca ar face misto laughing

| Солнышко a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica, eu tot nu demult m-am invatat sa conduk..la inceput ma temeam si eu, dar pe urma dupa ce m-am invatat, vreau cit mai des sa conduc..asa ca infrunta frica si o sa vezi ca o sa-ti placa ft tare.happywinking

| DRAGANONSKY a răspuns:

E normal sa-ti fie frica, toti am trecut prin asta, dar daca e tatal tau langa tine, o sa fie bine, nu trebuie sa te grabesti si nu te demoraliza imediat(in cazul in care isi pierde rabdarea).e mult pana o sa prinzi smekeria!

| viotedy a răspuns:

Frica? ce-i aia? spune-ti daca toata lumea-aproape toata- poate, pot si eu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Faci scoala de soferi, unde ai o masina speciala la care are si instructorul comenzi si atunci o sa iti infrunti si teama.

| 12AA explică (pentru viotedy):

Bine zis asta

| alexro93 a răspuns:

De ce nu incepi scoala de soferi? cu instructorul in dreapta ta nu o sa iti mai fie atat de frica si in timp o sa te obisnuiesti