| elennabl a întrebat:

Buna! Sunt foarte panicata
am cumpărat recent o mașină de la o doamnă am înregistrat-o la fisc pe numele meu, Dar nu am pus talonul pe numele meu, pe el a scris doamna, înstrăinat către "numele meu" Dar ulterior am aflat destul de târziu ca având sub 20 de ani și fiind prima mea mașină plătesc asigurarea 4000 RON pe an si nu mi permit, iar plata asigurării ar fi primul pas ca apoi să pot pune talonul pe numele meu, se întâmplă ceva dacă nu pun talonul pe numele meu? Mentionez ca masina nu o misc de unde e parcata

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Ceea ce tu nu cunsoti este ca fiind incepatoare ai toate sansele ca in primii ani de soferie sa faci accident, caz in care asigurarea nu te suporta daca nu este pe numele tau si tu ai facut accidentul.
Asadar este un motiv foarte real de ce asigurarea este atat de scumpa pentru incepatorii tineri si de ce nu te acopera daca faci asigurare pe alte persoane. Asta este lucrul pe care nu ti-l va spune nimeni, fiindca le este rusine sa recunoasca ca au facut accidnete din vina lor si dupa aia au platit cu varf si indesat amble masini lovite, fiindca au ales o asigurare ieftina, care nu-i acoperea pe incepatorii care au sofat masina respectiva.
Nu-ti fura caciula singura, ca ajungi sa platesti cat nu face!
Iar cand nu-ti permiti sa platesti service-ul si asigurarea la masina, vinde masina, insemnand ca nu ai nevoie de inca o cheltuiala pe care nu ti-o poti permite.