Întrebare recomandată | Zxcv6 a întrebat:

Bună TPU, adresez o întrebare pentru cei care s-au mai confruntat cu aceste lucruri enervante și costisitoare. Mereu mi se sparg roțile la mașină, aproape mereu, ba mi-o zgârie, ba mi-o dat cu ceva pe ea si a picat vopseaua, ce cameră de bord recomandati sa fie 360° sa vad pe dânsul/dânsa care îmi face aceste lucruri? Sunt disperat, în ultimii 5 ani m-a costat peste 10.000 lei la câte mi-au făcut. Am mai pus camere dar nu merg cand scot cheia din contact. Ce propuneti? Eu ori as pune o camera buna si sa ma duc la politie ori bataie rupta din rai dar nu il prind, am stat in masina cateva nopti si nu l-am prins. Am si folii in spate, nu ma vede daca stau, va rog ajutor, nu mai suport.

Răspuns Câştigător
| Monty1201 a răspuns:

Pune pe cineva sa supravegheze vehiculul, iar cand hotul este prins la fapta iesi dupa colt cu 3 baieti si ii faci felul. Cu placere

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Parchează și tu în alta parte

| Frank51 a răspuns:

Ia niște camere care filmează continuu, pune una în spate pe lunetă și una în față la parbriz, pune să facă switch pe modul noapte/zi.

| Zxcv6 explică (pentru Frank51):

Multumesc de sfat

| Zxcv6 explică (pentru suntserios):

Nam unde toate locurile sunt rezervate...

| Violleta2022 a răspuns:

Pune camera video pe masina, atat pe fata cat si pe spate, ca sa vezi cine ti-o sparge sau zgarie, ca numai asa ai dovada si poti merge la Politie.