Eu ti-am zis, as alege 1.4 pentru ca e un motor ok. Cum am mai spus, vibreaza si suna foarte tare, dar gasesti putere multumitoare in el.
TDI-ul mi se pare prea puternic pentru Ibiza, SDI am condus si era foarte placut, datorita cuplului imens, pe caroserie usoara. N-am incercat insa viteze mari, sa vad daca se simte sau nu lipsa turbinei.
Mai vezi si alte pareri, incearca si forumurile de profil, cum ar fi www.vwforum.ro
Multumesc mult de sprijin si scuza ma ca te-am stresat atat Voiam sa fiu absolut sigur, invat multe din intrebarile de genul.
Daca ma stresau intrebarile cuiva, nu eram prezent zilnic pe aici
Fii atent ce cumperi, ca VAG-urile sunt masinile perfecte pentru 'samsarit'. Asta pentru ca detaliile ce tin de aspect, rezista uimitor in timp. Dai de VW-uri cu peste 400. 000km si interiorul ca nou. Nu fac rupturi prea repede, iar caroseriile dupa 2000 se tin foarte bine. Cand le vezi, spui ca sunt 'ca noi', dar daca nu esti atent, patesti ca in ultimul caz pe care il cunosc, cu Fabia 1.4 TDI la 2500e (parca), care si-a dat seama mai tarziu, ca turbina pierde ulei intr-un ritm alarmant (1l/200km).
Deci, nu te lasa furat de aspect!