Din cate știu eu motorul de 1.9 e cel mai bun dar poate ma înșel iar Passat ul e o masina bună în general totuși la condus nu se compara cu un c-clase da mere
Probleme au toate dupa anumit nr de ore trebuesc inlocuite se spune ca dumnezeu e vesnic
Cand cumperi un motor Diesel, indiferent de marca, trebuie sa cauti sa nu fie mai rulat de 100.000 km si sa nu fie mai vechi de 4-5 ani. Asta daca nu vrei sa stai numi in service cu el.
Eu am Audi A4 B7 2.0 TDI 2006 si eu am auzit acele zvonuri cand am cumparat masina. Am masina de aprox. un an si deja m-au lasat injectoarele, turbo si filtrul de particule. Acum am de gand sa trec pe motorul de 1.9
"Și dacă știe cineva care cod motor nu are probleme cu injectoarele, dacă exista vreunul care sa nu aibă."ce ai vrut sa spui cu fraza asta? cod motor cei ala? cod motor nu are probleme cu injectoarele.Eram doar curios
Scuze dar clasa C de la mercedes este o trotineta, poate o fi ea mercedes dar e slaba rau, deci ori ca spui clasa c sau passat cam tot pe acolo, ba eu cred ca passat ar fi ceva mai buna.La care condus nu se compara? Mercedes clasa C ce an? Ca tragi de volan de spui cas tractoare din alea cu directie mecanica.Eu am incercat mercedesuri balamuc si toate bmw-urile pana in anul 2012 si de nu zici cas tractoare.Am incercat rai de masini niste junghiuri americane, chiar si kia, hunday pai frate te joci cu volanu, la audi nici nu mai vorbesc sufli si poti misca volanu.Deci despre ce condus este vorba la clasa c? Imi pare rau dar clasa c este mai slaba ca passatu.Bine ca este si clasa mai jos, passatu e mid size clasa c e compact car, nu ar fi cazu de comparatii. Daca spui clasa E atunci da mai vii de acasa, aia da masina nu pot sa comentez nimic.
Nu știu ce ai condus tu dar știu ce am condus eu și potasiu îți spun că pentru mine clasa c mere si se tine mult mai bine pe sosea, la curbe decât un golf, Passat și altele și interiorul îți dă impresia de limuzina fata de vw. Oricum asta e părerea mea la mașini și crede-mă ca am ceva ani în spate de condus totuși un singur lucru nu îmi place la Mercedes E consumul excesiv