| blackandwhite2000 a întrebat:

As vrea sa iau o masina foarte ieftina si sa o tunez imi ziceti ce model ar putea fi tunat usor si cu putini bani. Vreau raspunsuri de la ceu care se pricep cu adevarat.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Tuning faci pe aproape orice masina, gasesti tu ceva sa-ti placa.
Pana si un Logan poate fi tunat destul de ieftin, cu efecte majore, asa ca nu ramane decat sa pui tu ochii pe ce cazan iti doresti.
Eu iti recomand sa cauti masini cu caroseria fara rugina si motor reusit, in rest se pot face multe, bani sa ai.

6 răspunsuri:
| smexhy a răspuns:

Bugati veyron

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tunat si putini bani - tiganie

| blackandwhite2000 explică (pentru suntserios):

Imi pare rau ca tu nu ai inteles intrebarea cred ca ar fi mai bine sa nu te bagi in seama daca nu stii ce vorbesti. Masini tunate cu bani putine inseama 9000-10000 de euro. Dar sun masini care se tuneaza si poti baga in ele chiar si triplu decat valoarea masinii. Sa iti dau un exemplu daca as lua un bmw din 89' cu 6-700 de euro care sa fie functional as baga vrea 500 in exterior si 1500-2000 de euro in motor si piese si asa iese o masina tunata care sa coste maxim 3500 de euro. Sfatul meu pentru tine este sa nu te mai bagi in seama daca nu stii ce vorbesti.

| blackandwhite2000 explică (pentru smexhy):

NU te baga in seama daca nu ai un raspuns bun : si apropo se scrie bugatti veyron. Invata sa scrii corect si dupa poate mai vorbim. Din nou NU TE BAGA IN SEAMA.

| smexhy a răspuns (pentru blackandwhite2000):

No scuze atunci ietsi un bertzan

| blackandwhite2000 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am un vecin care are un bmw din 89' m3 in doua portiere caroseria arata foarte bine iar motorul este nou nout deoarece fiul lui a reparat-o si am vorbit cu mosu si o zis ca daca ii dau 1000 de lei ii a mea. i am cumparat-o si am luat si am schimbat piesele cel mai importante si acum merge de zici ca ii noua pana acum am bagat in ea 2000 de lei deci se poate face o masina tare cu bani putin. acum ramane de tunat partea de exterior si oleaca interior