Daca stai sa te gandesti e un variant adica breck si conumu va fi un pic mai mare ca unul hantchback.Mai bine un Golf 4 Variant un pic mai vechi pe la 1900-2000 E. Daca vrei ceva breck ia-ti o skoda fabia dar si aia e cam scumpa.
Per total masina e ok, conumu relativ bun, cam cat la un 1.6 ~6%
La fiabilitate e bun ca doar e vw, conteaza sa fi fost intretinut.
bafta!
Consum: 5.4L / 8.4L / 6.5L (36 mpg)
Autonomie: 692 Km
Capacitate depozit: 45 L
Emisii CO2 : 156 g/Km
Nu sta asa rau dupa cum vezi cu consumul, acolo pune mai multe situatii oras, drum lung, mixt vin impreunate. Succes.
Astea sunt datele date de cartea tehnica. Consumul e cam cat scrie in carte sau de obicei e mai mult? ma refer la toate masinile in general
Cartea nu minte niciodata, mai mult nu are cum sa fie. E relationat cu ce scrie acolo.
Cum reaq sa scoti consum ca in carte in conditii de trafic? Consumu ala din carte e scos noaptea la 60-80 km/h pe sosea.
Eu am facut un calcul la masina mea dupa consumul din carte si era aproximativ la fel, nu fix cat punea dar daca depasea consumul era o mica diferenta 1 litru minim.
Ei na doar nu punem cateva grame acolo tu nu ai raspuns cand mi-ai zis misogin de unde ai tras concluzia ca am fost ala?
Si-ti mai zic ceva, consumu nici o data nu e ca in carte. Poti scoate mai mult sau mai putin depinde cum mergi, in general vei avea mai mare cu 0.8 l.Am avut un polo 1.2 in carte scria 4.8 si consumu era cam 5.6-5.7.