anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum era vazut un daewoo cielo prin ani 2000 si cum e vazuta acum?
Si cam ce parere aveti despre masina ca aspect, performanta.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In 2000 aveam 7 ani. Stiu ca de pe atunci mi se parea un plastic aparent ieftin, dar imi explica mama ca-i noua, si asta era wow. Tico imi placea la nebunie, ca semana cu jucariile mele.
Cielo e un Kadett E facelift, care din pacate n-are nimic in comun cu performantele Kadettului.
Kadett E a aparut prin '85, o masina aratoasa pentru vremea aia, cu motoare foarte reusite, economice si suficient de nervoase chiar si cele de 1.3 cu carburator simplu. Cielo e un dezastru, au motoare 1.5, puturoase (la viteza ridicata), si papacioase rau, sub 7% nu scade nici unul extraurban. Caroseria de Kadett era sportiva... Cielo e ca o Dacie.
In prezent, Cielo sunt niste gunoaie cu numere RO, pentru cine vrea o masina de 6 luni, maxim un an. Toate-s sparte, motoarele uzate, caroseriile ruginite... Iar calitatea plasticului din ele e jalnica, am urcat si in Espero si m-a luat greata.
De la Daewoo pot lauda Matizul, e foarte ok pentru o masina de oras, dar numai pentru oras.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| korenix a răspuns (pentru Nikolassss):

Numai dupa poza si intrebari imi dau seama.
Nici nu stii ce are sub capota, si da, nu are cine stie ce rolling on the floor
Daca aduc vorba de toyota supra model stok zici ca si ala e cazan.
Cu 50.000 euro maxim o faci boboc, si se pipi pe un ferarri sau lamborghini.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In 2000 sau cand o fi inceut productia lui in Romania era ca o limuzina comparativ cu batrana Dacie, acum sunt pe aceeasi linie

| Serban_Albu_1994 a răspuns (pentru Nikolassss):

Asta e gandire tipic romaneasca lipsita de relevanta.am cielo de 100 de ani si sunt foarte multumit acum e in reparatii.nu mai vorbiti prostii sunt si astazi masini foarte bune>

| Serban_Albu_1994 a răspuns:

Acum e vazut prost datorita aparitiei unor petarde de masini gen logan 2 care sincer iti spun sunt execrabile.cielo sunt masini ieftine si usor de intretinut.