| Radu_Traian_1992 a întrebat:

Daca as avea o mosina cu volan dreapta si o schimb pe stanga acasa ma pot duce cu ea la rar? Sau este neaparat la un service auto ca sa imi dea acte pentru schimbarea lor.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Daca schimbi volanul inainte de rar, si lasi o atentie in scrumiera, cel mai probabil nu vei avea probleme.
Desi in mod normal trebuie sa ai factura ca modificarea s-a schimbat intr-un service autorizat, desi nici asta nu e tocmai o problema, din ce am inteles cu 100 euro obtii aceea hartie destuld e usor.

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu cred ca scrie nicaieri pe ce parte e volanul.
Trebuie sa schimbi si farurile.

| Radu_Traian_1992 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Stiu. Dar nu stiu daca conteaza ca schimb volanul acasa sau la un service.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Radu_Traian_1992):

Depinde cum e recunoscut detaliul asta de catre RAR. Daca apare in fisa omologarii, s-ar putea sa iti ceara dovada ca lucrarea s-a efectuat intr-un service omologat RAR.
Un telefon la RAR ar rezolva problema, intrebi ce acte trebuie sa duci la ei, pentru omologarea/eliberarea cartii de identitate a unui autoturism ce a avut volan pe dreapta, si s-a schimbat.

| Jucker a răspuns (pentru OldSoul):

Salut de unde obțin factura ca modificarea s-a făcut intr-un service autorizat? Pot să plătesc pentru asta

| Jucker a răspuns (pentru OldSoul):

Salut de unde obțin factura ca s-a modificat intr-un service autorizat? Pot să plătesc pentru asta

| Radu_Traian_1992 explică (pentru Jucker):

De la service-ul unde ai facut conversia.