..Pai ai spus ca ai sters ce nu iti trebuia. poate din greseala si sters ceva ce nu trebuia. Du`l la nenea doctor. La unu` care repara telefoane La mall, de exemplu!
Mda,treaba asta o stiam si eu...Ma gandeam ca poate ma puteti ajuta, nu speria mai rau
Ciudat, tocmai m-a sunat cineva care vroia să facă un update și primea de zor o eroare interesantă.
Se pare că nu funcționează serverele de la Apple, nu e de la tine.
Așteaptă și tu până mâine, poate se rezolvă problema.
Nu e ste de la serverele nimanui.Este din vina ta, dar nu ai stiut.Nu ii mai poti face tu nimic. Vorbesc f serios nu-i mai poti face tu personal nimic.Sa blocat pentru ca telefonul a fost decodat cu cidya ori cartele din alea gevey si asta se intimpla cind faci ce ai facut tu sau daca cumva treci la alt iso.NICIODATA dar niciodata sa nu mai faceti asa ceva daca aveti telefoane decodate ilegal.Ce poti face acum? Mergi la un service de telefoane, nu la companii de telefonie ca aia habar nau ce sa-i faca.Meseriasul o sal stearga tot, absolut tot si o sai instaleze alt soft si dupa o sa se poata activa, dar va fi la fel blocat.Asta e ai gresit acum platesti. Dupa ce o sa fie gata poti decoda iar gratis pentru ca meserioasul o sati instaleze ultimul iso ce iphone 3 suporta, cred ca 4.2 ala.Multa lume a facut si inca mai face greseala asta.Deci nu mai incerca nimic ca nu o sa il poti activa tu personal.Meseriasii au programe cu care pot vedea iphonul si pot sterge totul din el si apoi au si soft de la Apple si instaleaza iara.Nu ai de unde gasi aceste programe ca nu iti da nimeni asa ceva.Bafta
Scuze ca intervin, dar nu mai poti face nimic.Nu sint serverele de vina, ci faptul ca iphonul este decodat ilegal, adica cu cidya ori cu simuri gevey si asta se intimpla cind faci restore ori upgrade la alt iso.Deci daca mai esti intrebat sa le spui sa nu mai faca asta niciodata.Sa nu cumva sa faca restore ori upgrade la iso daca telefonul este decodat cu ce am spus mai sus. Sper ca nu te superi ca ti-am spus dar e bine ca lumea sa stie.Stiu ca cel.or care au service chestia asta nu el convine ca cineva vine si spune oamenilor ce sa faca dar asta e.Sintem saraci si e bine sa spunem si altora daca stim anumite chestii.
Ei bine nu mai am nevoie de raspunsuri Alaltaieri l-am dus la service si mi l-a reparat.
Cat ai dat? ca sa ti-l repare? exact aceiasi problema am si eu, si nu stiu ce sa mai fac. am incercat tot dar nu stiu, spune-mi te rog cat te-a costat?
Frate NU I ASCULTA! EU AM FACUT EXACT CE-AI FACUT SI TU! si uite cat de simplu poate sa fie:D http://www.youtube.com/watch?v=x1gP0NwD6zg suni la 112 dupa ti apasat butonu de power s-i dupa o sa vezi tu singur:))