| Rienmedire a întrebat:

Buna TPU! Imi puteti recomanda o masina pana in 1800euro?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Astra H indiferent de motorizare, Ford Focus 2 dacă vrei diesel, Renault Megane 2 dacă vrei pe benzină.

8 răspunsuri:
| newaccountbye a răspuns:

Opel astra, Volkswagen

| Frank51 a răspuns:

Golf5

| mihai69 a răspuns:

Tesla model Y.

| 47red a răspuns:

Uite cateva modele, stiu ca ai cerut doar una dar te las sa te inspiri: Dacia logan 1, renault megane 2 sedan sau hatchback ce preferi tu, opel astra g sau h, golf 4/bora, ford focus 1&2, Sandero 1, Polo 4, Skoda fabia, Skoda octavia, Ford fiesta, Seat leon & ibiza, poate gasesti si golf 5, Opel corsa, Opel vectra b &c, Mercedes a class, Audi a4 b7, Peugeot 306, Daewoo matiz, smart fortwo sau forfour, Vw passat b5.5, bmw e46, ford mondeo, mazda 3 si 6.
Cam astea sunt unele masini bune pentru bugetul asta, eu am luat o astra h 1.7 cdti.

regis
| regis a răspuns:

Opel Astra H.

| Simpatic a răspuns:

Masina de spalat...
Acum revenind la realitate, 1800 de euro e o suma infima, am facut prostia de a lua in trecut unei rude de-ale mele o astfel de masina, in 2 ani a bagat mai multi bani decat facea ea, o primise cadou ce-i drept, dar la ce te poti astepta la o asemenea suma.
Ma uitam astazi la laptopuri, stii ca unul mediu in performanta? este 7000 lei! Unul mediu, unul peformant e 15.000-20.000 happy
Poti gasi masina buna la 1800 de euro? da se poate, dar e ca la loto
Ce sfat as da eu, sa cauti o masina de cilindree relativ mica, motor aspirat neaparat, deci benzina, nu te baga la ciurucuri diesel care au deja 600.000 km, ca te legi la cap si nu vrei sa stii cat e o turbina noua sau un catalizator, multe au fost taxiuri prin Germania sau cine stie prin ce gropi le-au harbuit arabi sau francezi

Succes in cautarea ta, nu uita sa iei cu tine un prieten priceput si sa faci si test la service autorizat RAR inainte sa cumperi masina

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Îți pot recomanda, dar depinde ce vrei să faci cu ea.
Ford Focus 2, Renault Megane și Opel Astra H ar fi niște variante potrivite la cam toate capitolele.

| Rienmedire explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Sa am de mers dintr o parte in alta. nimic special